رئیس سازمان زندان‌ها: محیط‌های کار و اشتغال فرصت‌های بسیار تأثیرگذاری برای اجرای اصلاحات تربیتی است

11:15 - 07 دی 1399
کد خبر: ۶۸۷۵۶۲
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
رییس سازمان زندان‌ها تأکید کرد: امروز بحث بر سر اصلاح و تربیت است و محیط‌های کار و اشتغال فرصت‌های بسیار تأثیرگذاری برای اجرای اصلاحات تربیتی است.
- مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان با حضور رییس سازمان زندان‌ها برگزار شد.

محمد مهدی حاج محمدی رییس سازمان زندان‌ها در این مراسم با بیان اینکه در زندان، باید زندانی توانمند، بازاجتماعی و اصلاح شود، گفت: قرار است به گونه‌ای عمل کنیم که این فرد شرافتمندانه به زندگی بازگردد و متولی تحول آن بنیاد تعاون زندانیان است.

وی ادامه داد: نباید به جای دغدغه امروز زندگی، نگران آینده زندانیان باشیم و به بهانه ساختن فردای زندانی از وضعیت فعلی او غفلت کنیم.

رییس سازمان زندان‌ها افزود: عصر جدید بنیاد تعاون قرار است عصر تغییر اولویت‌ها باشد؛ چراکه بیکاری مقدمه بزهکاری است.

حاج محمدی گفت: زندانی و خانواده آن‌ها نیاز به حمایت دارند و اگرچه این موضوع دغدغه همه ما است، اما زمان زیادی نداریم.

وی با بیان اینکه فرصت اصلاح امور بسیار محدود است، گفت: در این عصر جدید بنیاد تعاون باید از اموال و امکانات سازمان زندان‌ها فقط برای توسعه اشتغال زندانیان استفاده کنند و درآمد بنیاد تعاون باید صرف اموری شود که سازمان زندان‌ها تعیین می‌کند که این موضوع نص اصلاح اساسنامه است.

رییس سازمان زندان‌ها تأکید کرد: امروز بحث بر سر اصلاح و تربیت است و محیط‌های کار و اشتغال فرصت‌های بسیار تأثیرگذاری برای اجرای اصلاحات تربیتی است.

وی بیان داشت: زندانی قرار است متحول و تربیت شود و بدون شک هرگونه اشتباه و انحراف ما را در تحقق این آرمان ناکام می‌گذارد در حالی که ما به انجام فعالیت شفاف و زلال و پاک اعتقاد داریم.

در ابتدای جلسه مرتضوی رییس هیأت مدیره بنیاد تعاون، گفت: در آموزه‌های دینی بر حقوق زندانیان تأکید شده است و لذا باید به آن توجه داشت.

وی با تأکید بر باز اجتماعی کردن زندانیان، گفت: زمانی که زندانی مجازات خود را تحمل کرد دیگر نباید دچار محرومیت باشد. از سویی دیگر در سند تحول نیز در حوزه بنیاد تعاون به بازنگری در نظام، حرفه‌آموزی و اشتغال توجه شده است.

مرتضوی با بیان اینکه مأموریت اصلی بنیاد تمرکز بر حرفه‌آموزی و اشتغال است، گفت: واقعیت آن است که عدم داشتن درآمد مکفی یکی از علل اصلی جرم به شمار می‌رود و نداشتن درآمد بدان معناست که فرد توانایی لازم را ندارد.
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *