اسلام‌ستیزی فرانسه؛ هراس غرب از گسترش و نفوذ اسلام در جهان

13:01 - 26 مهر 1399
کد خبر: ۶۶۵۸۳۸
یک دکتری فقه و حقوقی ضمن محکوم کردن لایحه پیشنهادی دولت فرانسه در مورد محدودسازی فعالیت‌های اسلامی و اسلام‌زدایی اظهار کرد: لایحه اسلام ستیزانه رییس جمهور فرانسه نشانه ضعف و هراس غرب از گسترش و نفوذ اسلام در جهان است.

فاطمه انصاری در گفت‌وگو با میزان، ضمن محکوم کردن لایحه پیشنهادی دولت فرانسه در مورد محدودسازی فعالیت‌های اسلامی و اسلام‌زدایی اظهار کرد: لایحه اسلام ستیزانه رییس جمهور فرانسه نشانه ضعف و هراس غرب از گسترش و نفوذ اسلام در جهان است.

این دکتری فقه و حقوق گفت: دشمنی آشکار علیه اسلام و مسلمانان شاخصه جوامع اروپایی از قرن هشتم میلادی بوده است. از نگاه آن‌ها پیشرفت اسلام ناقوس خطری است که باید برای آن فکری کرد. سخنان نژادپرستانه و ناشایست مکرون حاکی از آن است که غرب کنترل اعصاب خود را از دست داده است و آنقدر از نفوذ اسلام به وحشت افتاده که به ناشایست‌ترین و فرومایه‌ترین اظهارات و اعمال شیطانی پناه می‌بَرد.

وی اظهار کرد: گر چه رییس جمهور فرانسه قلوب بیش از یک میلیارد مسلمان موجود و میلیارد‌ها نفر از نسل‌های آینده را جریحه‌دار خواهد ساخت، اما باید بداند این نوع تلاش‌ها برای توقف موج اسلام خواهی شاید اثر موقت داشته باشد، اما در آینده در پرتو نور خورشید عالمتاب اسلام، ابر‌های تیره و تار جهالت کنار خواهد رفت و سیمای واقعی منجی جهان بشریت و آیین پاک او جلوه گر خواهد شد و مصداق «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» تحقق خواهد یافت.

این دکتری فقه و حقوق تاکید کرد: اگر واقعا فرانسه و دیگر جوامع غربی ندای آزادی و احترام متقابل به ملت‌ها و ادیان مختلف را بلند کرده است؛ چرا باید اسلام که حلقه وصل تمدن‌ها و تنها راه عبور از بحران‌ها است این گونه مورد حمله قرار گیرد و احساسات مسلمانان جهان و از جمله مسلمانان اروپا را که جمعیتی بالغ بر ۱۶ میلیون نفر دارند جریحه دار شود.

وی بیان کرد: مسلما عقلای عالم و انسان‌های وارسته جهان از این حرکت‌های نابخردانه متنفر بوده و هرگز آن‌ها را تایید نمی‌کنند. گرچه این اقدامات ظاهرا از سوی دولت فرانسه انجام می‌گیرد، اما گردانندگان این سناریو، آمریکا و اسراییل است و دولت فرانسه صرفا مجری اوامر دیکته شده قدرت‌های جهانی است.

انصاری در پایان گفت: لذا مسئولین جمهوری اسلامی ایران و سایر کشور‌های اسلامی باید با همفکری و اتحاد، این تهدید را به یک فرصت طلایی تبدیل کنند و مصداق آیه «واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا» شوند و روابط سیاسی خود را با آن دولت‌های ضد اسلامی به پایین‌ترین حد خود برسانند تا مانع نفوذ فرهنگ منحط آنان در جوامع خود باشند.


برچسب ها: جهان اسلام

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *