فیلم کارگردان «ایتالیا ایتالیا» در راه فجر/خداحافظی با پیشکسوت سینما

17:40 - 22 مهر 1399
کد خبر: ۶۶۴۹۵۶
بیست و دومین روز از مهرماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به درگذشت اکبر عالمی پیشکسوت عرصه سینما به دلیل ابتلا به بیماری کرونا اشاره کرد.

- بیست و دومین روز از مهرماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به درگذشت اکبر عالمی پیشکسوت عرصه سینما به دلیل ابتلا به بیماری کرونا اشاره کرد.

اکبر عالمی پس از تحمل ۶ روز ابتلا به ویروس کرونا درگذشت

امیر سرایی مقدم در گفت‌وگو با گفت: متاسفانه استاد اکبر عالمی پس از ۶ روز وضعیت وخیمی که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا داشت سرانجام ساعت ۲ بامداد امروز در بیمارستان درگذشت.

وی پیرامون زمان و مراسم تشییع پیکر اکبر عالمی بیان کرد: به دلیل ابتلای اکبر عالمی به ویروس کرونا و شرایطی که وی داشته بعید می‌دانم اجازه برگزاری مراسم تشییع به شکل عمومی و با حضور دوست‌داران وی داشته باشیم اما در حال حاضر مشغول کارهای اداری بیمارستان هستیم و هیچ چیز به شکل دقیق مشخص نیست.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

بهروز غریب‌پور در بیمارستان بستری است/ کرونا کم بلایی نیست

رونمایی از مجموعه دوم تئاتر «آنسو» در تئاتر شهر

 - تئاتر و عرصه هنرهای نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند. 

در این میان بسیاری از کارگردانان مطرح تئاتر از اجرا سر باز زدند، بسیاری از اجراهای مطرح و برخی دیگر از اجراهایی که از حضور بازیگران چهره و سلبریتی‌ها بهره می‌بردند ادامه کار خود را به بعد از پایان بیماری کرونا منتقل کردند اما در این میان برخی از کارگردانان جوان فرصت را غنیمت شمرده و آثار خود را روی صحنه بردند. 

به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی  به معرفی برخی از آثار روی صحنه تئاتر پرداخته است، آثاری که این شب‌ها هر چند به سختی و با مخاطب کم اما روی صحنه می روند. 

بهروز غریب‌پور در بیمارستان بستری است

بهروز غریب‌پور با اشاره به اینکه از روز شنبه هفته گذشته به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری است، تصریح کرد که کرونا کم بلایی نیست.

بهروز غریب‌پور کارگردان باسابقه تئاتر و سرپرست گروه «آران» این روزها به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان نیکان غرب بستری است.

وی ضمن تأیید این خبر درباره وضعیت جسمانی خود، گفت: زندگی اینگونه است و از روز شنبه هفته گذشته در بیمارستان بستری هستم. خدا را شکر حالم بهتر شده است.

غریب‌پور تصریح کرد: کرونا کم بلایی نیست و ان‌شاءالله به خیر بگذرد.

وی درباره زمان ترخیص از بیمارستان و انتقال به منزل توضیح داد: دوران درمان باید به طور کامل بگذرد زیرا اگر درمان کامل انجام نشود امکان بازگشت و حاد شدن بیماری وجود دارد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«رمانتیسم عماد و طوبا» راهی فجر ۳۹ می‌شود

- سینمای کشور طی نیمه اول سال ۹۹ با چالش‌های فراوانی روبرو بوده است، بروز و شیوع بیماری کرونا از اسفند ماه سال گذشته چرخ تولید و اکران در سینما را به طور کامل متوقف کرد و به اذعان بسیاری از کارشناسان ضربه طولانی مدتی را بر بدنه این هنر وارد کرد.

سینمای کشور علنا بهار سال ۹۹ را به واسطه تعطیلات طولانی مدت از دست داد، بنا به تاییدیه ستاد ملی مبارزه با کرونا سینما‌ها اجازه بازگشایی از اول تیر ماه سال جاری را پیدا کردند، بسیاری پیش بینی می‌کردند دوری چهار ماهه مخاطبان از سالن سینما می‌تواند دلیلی برای بازگشت مخاطب به سالن باشد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

بازگشایی سینما‌ها با وجود اکران دو فیلم موفق جشنواره فیلم فجر «شنای پروانه»، «خوب بد جلف: ارتش سری» در دو ژانر کمدی و اجتماعی هم نتوانست باعث حضور مخاطبان در سالن شود، آن‌ها که همچنان از ابتلا به بیماری کرونا واهمه داشتند با عدم حضور در سینما‌ها باعث شدند تا این دو فیلم هم به راحتی شکست مالی را تجربه کنند.

از طرفی برگزاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر همچنان در هاله‌ای از ابهام است، فراخوان این جشنواره که به صورت متدوال تا پایان تابستان منتشر شده بود، انتشار نیافته و مدیران سینمایی هم هیچ پاسخی در قبال برگزاری و عدم برگزاری آن نمی‌دهند. مشخص نیست که در صورت عدم برگزاری جشنواره فیلم فجر تعداد بالای تولیدات دو ماه اخیر برای چه مقصدی فعالیت می‌کنند.

بدون شک برگزار نشدن جشنواره فیلم فجر در سال جاری می‌تواند بزرگترین ضربه بر بدنه سینمای کشور باشد، ضربه‌ای که شاید تا سال‌ها نتوان آن را جبران کرد، در این میان معلوم نیست که مسئولین سینمایی چرا تا این حد سکوت کرده اند، چرا هیچ برنامه ریزی بلند مدتی برای سینمای کرونا زده اعمال نشده است.

در این میان کارگردانان جوان و پیشکسوت سینما با توجه به اعلام رییس سازمان سینمایی مبنی بر قطعی بودن برگزاری جشنواره فیلم فجر پیش تولید آثار خود را آغاز کرده اند و سینما بار دیگر با سرعت به سمت مسیر همیشگی تولید و عرضه قرار گرفته است. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«ایل دا» تجربه متفاوت کارنامه کاری من است/مردم از سریالهای آپارتمانی خسته شده اند/////////////////سه شنبه

مجید مظفری: «ایل دا» تجربه متفاوت کارنامه کاری من است

مجید مظفری در گفت‌وگو با ، پیرامون حضورش در سریال تلویزیونی «ایل دا» گفت: من قبلاً هم با راما قویدل همکاری داشته ام، وقتی فیلمنامه برای من ارسال شد به واقع روایت «ایل دا» را دوست داشتم و به همین دلیل بازی در این سریال را پذیرفتم. 

وی با اشاره به مشکلات فراوانی که در تولید سریال «ایل دا» به وجود آمد افزود: فیلمبرداری اثر بعد از پیش تولید آغاز شد و ما با تمام انرژی سر پروژه حاضر شدیم اما با همزمانی با شیوع بیماری کرونا کار پنج ماه به طور کامل تعطیل شد، بعد از آن و بنا به عجله‌ای که برای روی آنتن رفتن «ایل دا» وجود داشت، ادامه کار با سختی پیش رفت. 

بازیگر سریال «ایل دا» با تاکید بر تغییرات بوجود آمده در فیلمنامه «ایل دا» ادامه داد: بعد از ماه‌ها تعطیلی کرونایی گروه باید سریال را به آغاز هفته دفاع مقدس می رساند و به همین دلیل فیلمنامه دچار اصلاحیه شد و کاری کردند تا اثر زودتر از زمان مقرر روی آنتن برود. شاید «ایل دا» آن اتفاقی که در ابتدا در فیلمنامه بود را عملی نکرد اما با تمام این مسائل مردم تا امروز سریال را دوست داشته اند. 

وی در همین رابطه افزود: سریالهای سالهای اخیر ما اکثرا در آپارتمان و در شهر تهران سپری شده اند به همین دلیل مردم دوست دارند تا اثری متفاوت را تماشا کنند، «ایل دا» به واسطه پرداختن به یک اقلیم و قومیت خاص جذابیت های خاص خود را برای مخاطبان ایجاد کرده است. تماشاگران از سریالهای آپارتمانی خسته شده اند و سالهاست که ساخت آثاری که در طبیعت می گذرد فراموش شده است. 

بازیگر فیلم سینمایی «ناخدا خورشید» طبیعت استان لرستان را یکی از عوامل جذابیت سریال «ایل دا» دانست و درباره نقش خود در سریال تاکید کرد: من تاکنون کار تکراری در کارنامه خودم ندارم، به همین ترتیب «ایل دا» هم از جمله نقش‌هایی بود که تاکنون آن را ایفا نکرده بودم. تا به حال با این هیبت و لباس و همچنین چنین لهجه ای بازی نکرده بودم. 

وی درباره فیلمبرداری در دوران کرونا اضافه کرد: ساخت سریال «ایل دا» در اکثریت مواقع با دوران کرونا روبرو بود و همین کار را برای ما بسیار سخت کرده بود، از سویی امکانات این سریال هم به هیچ وجه امکانات خوب و کاملی نبود، اما در هر صورت گروه برای رضایت مخاطب و تولید اثری با کیفیت تا انتها پای کار ایستاد و نتیجه هم خوشبختانه مورد رضایت مخاطب واقع شده است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

صدرنشینی ۲۰۰ میلیون دلاری فیلم «کریستوفر نولان» در گیشه/دهن کجی سینمای چین به مولان////////////////جمعه

فیلم «رابرت دنیرو» صدرنشین باکس آفیس شد

- فیلم سینمایی «جنگ با پدربزرگ» با بازی رابرت دنیرو توانست با فروشی معادل ۳.۶ میلیون دلار در نخستین هفته از اکران خود صدرنشین جدول فروش سینمای هالیوود موسوم به باکس آفیس شود.

فیلم سینمایی «جنگ با پدربزرگ» به کارگردانی «تیم هیل» و بازی «رابرت دنیرو» از جمله آثار کمدی خانوادگی سینمای هالیوود است. به تازگی جدیدترین پوستر این فیلم سینمایی رونمایی شده است. لیزا آداریو و تام آستل نگارش فیلمنامه این اثر را بر عهده داشته و کمپانی مارو ساخت این کمدی خانوادگی را انجام داده است.

  • بیشتر بخوانید: 
  • برای مشاهده آخرین اخبار سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید

علاوه بر رابرت دنیرو، اوما ترومن، کریستوفر والکن، لورا مارانو و چچ مارین از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند. جین سیمور که در ایران وی را به نام پزشک دهکده می‌شناسند نیز در این فیلم نقش آفرینی کرده است.

خانواداه‌ای پس از نقل مکان به مکانی کوچکتر مجبور می‌شود نوه و پدربزرگ خانواده را در یک اتاق قرار دهند که این قضیه مشکلات فراوانی را در قالب کمدی به وجود می‌آورد.

فیلم سینمایی «تنت» به کارگردانی کریستوفر نولان با فروشی معادل 2.1 میلیون دلاری در رتبه دوم جدول فروش ایستاد. این فیلم علمی تخیلی که به عنوان پروژه‌ای دیده می‌شود که سینماها را دوباره راه می‌اندازد، قوی‌ترین آغاز خود را در بریتانیا با ۷.۱ میلیون دلار فروش داشت. «انگاشته» در آخر هفته در ۴۱ بازار بین‌المللی پخش شد که از جمله آن‌ها می‌توان از فرانسه ۶.۷ میلیون دلار، کره ۵.۱ میلیون دلار و آلمان ۴.۲ میلیون دلار نام برد.

«کریستوفر نولان» کارگردان برجسته سینمای جهان که آثاری همچون سه گانه بتمن، تلقین و میان ستاره ای را در کارنامه دارد، از جمله فیلمسازانی است که خواهان بازگشایی هر چه سریعتر سینماها در هالیوود بود.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *