استفاده از ظرفیت ابلاغ الکترونیک باید نهادینه شود

13:59 - 16 مهر 1399
کد خبر: ۶۶۲۸۷۱
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
رییس کل دادگستری استان مرکزی با تاکید بر ضرورت انجام ابلاغ الکترونیک افزود: استفاده از این ظرفیت باید نهادینه شده و گسترش یابد، یکی از راه‌های جلوگیری از فساد استفاده از این مهم است و باید با استفاده از روش‌های مناسب درصد ابلاغات الکترونیکی دادگستری روز به روز افزایش داشته باشد.

- حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالمهدی موسوی در جریان سفر یک روزه به شهرستان تفرش و در نشست با قضات وکارمندان این حوزه‌ی قضایی ضمن تسلیت اربعین حسینی اظهار داشت: ‎جهادگران قوه قضاییه سبب حفظ عزت و آبروی قوه قضاییه می‌شوند و این خدمتگزاران قوه قضاییه در شهرستان‌ها، نمایندگان ریاست قوه قضاییه هستند که خروجی فعالیت آن‌ها سند ملی است که در تاریخ ثبت خواهد شد پس باید تمام تلاش و ظرفیت خود را در جهت خدمت‌رسانی به مردم و جامعه بکار گیرند.

وی افزود: با توجه به اینکه تمام اعمال و رفتار ما ثبت و ضبط می‌شود باید مراقب اعمال و رفتار و قلم زدن باشیم و به گونه‌ای عمل کنیم که بدهکار مردم نشده و به واسطه کوتاهی ما حقی از بیت المال تضییع نشود. تسلط و صبوری مقابل مردم از جمله اولویت‌های کاری کارکنان دستگاه قضا است و نباید اجازه داد آبرو و عزت دستگاه عدلیه خدشه‌دار شود.

رییس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: در بین سه قوه، قوه قضاییه درخشش بیشتری دارد و بار مشکلات مردم را به دوش می‌کشد و ما معتقدیم شهدای زیادی جان خود را در راه اسلام فدا کردند که برای حفظ خون شهدا رعایت حقوق مردم باید مورد توجه باشد.

موسوی با اشاره به نظم و امنیت عمومی، گفت: نظم و انضباط تنها به معنای حضور سر وقت در محل کار نیست بلکه زمانی معنا پیدا می‌کند که مطالبات ارباب رجوع در اسرع وقت و به بهترین شکل پاسخ داده شود. اگر همیشه به وضعیت فعلی اکتفا شود نتیجه خوبی حاصل نخواهد شد بلکه نگاه باید فراتر از وضع موجود باشد تا بتوان شاهد گام‌های مثبت بود.

وی با اشاره به عملکرد وکلا اضافه کرد: وکلا نیز باید به دور از تخلفات و بر اساس واقعیت کار خود را انجام دهند و از طرفی نباید در مقابل کوچکترین تخلف وکلا نیز چشم پوشی کرد، وکلا باید از حق دفاع کنند و سبب ضایع شدن حقی از مردم نشوند و در غیراینصورت بدون هیچ گونه کوتاهی برخورد جدی با آن‌ها صورت خواهد گرفت.

رییس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: متاسفانه تخلفاتی در مجموعه ضابطین وجود دارد و باید در این حوزه هم برخورد‌های جدی و قاطع صورت گیرد، نظارت و آموزش به ضابطین باید مورد توجه جدی باشد.

موسوی با تاکید بر ابلاغات الکترونیک افزود: استفاده از این ظرفیت باید نهادینه شده و گسترش یابد، یکی از راه‌های جلوگیری از فساد استفاده از این مهم است و باید با استفاده از روش‌های مناسب درصد ابلاغات الکترونیکی دادگستری روز به روز افزایش داشته باشد.

وی با اشاره به پایین بودن درصد صلح و سازش گفت: در این خصوص باید از ظرفیت معتمدین در محله‌ها و شهر‌ها تحت عنوان منادیان صلح و سازش استفاده کرد تا بتوان بسیاری از پرونده‌ها را در صورت امکان با صلح و سازش خاتمه داد. تلاش در جهت کاهش بار پرونده‌ها و سرعت در انجام امور و همچنین استفاده از ظرفیت شورا‌های حل اختلاف می‌تواند از بسیاری از مشکلات دیگر جلوگیری کند.

رییس کل دادگستری استان در پایان در خصوص بررسی مسایل و مشکلات مطرح شده در شهرستان تفرش گفت: پیگیری لازم در جهت رفع این مشکلات انجام خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *