وقتی بی بی سی از دروغگویی بخش فارسی زبانش دفاع می‌کند + فیلم

15:55 - 14 مرداد 1399
کد خبر: ۶۴۳۷۹۰
کارشناس ارشد مسایل بین‌الملل به ادعای مجری بی‌بی‌سی درباره مخفی کردن آمار کرونا در ایران واکنش نشان داد و بی بی سی فارسی را رسانه‌ای دروغگو نامید.

- محمد مرندی عضو هیئت علمی دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی و متخصص مطالعات آمریکا، در واکنش به ادعای مجری شبکه بی بی سی در رابطه با مخفی کردن آمار کرونا در ایران گفت: بی بی سی فارسی اخبار دروغ را منتشر می‌کند. من با مقامات ارشد وزارت بهداشت صحبت کردم و گفتند این اطلاعات جعلی است. کتمان واقعی این است که آمریکا مانع مبارزه ایران با ویروس کرونا است و اجازه نمی‌دهد ایران تجهیزات لازم را تهیه کند.

دکتر مرندی به شبکه بی بی سی توصیه کرد از شبکه بی بی سی فارسی به دلیل اخبار دروغی که منتشر می‌کند فاصله بگیرد و ادامه داد: در روز‌های اولی که بیماری فراگیر وارد ایران شد و زمانی که معاون وزیر بهداشت به این ویروس مبتلا شد، بی بی سی فارسی مرتب از ناکارآمدی دولت ایران می‌گفت و به دنبال افسرده کردن مردم بود، اما زمانی که نخست وزیر شما تا پای مرگ رفت هیچ واکنشی نشان ندادند. کار دستور بی بی سی فارسی ایجاد ناامیدی و افسردگی در میان مردم است.

انتقادات تند مرندی از شبکه بی بی سی فارسی کار را به جایی رساند که مجری شبکه بی بی سی ناچار به قطع گفتگو شد.

حوالی ظهر روز شنبه ۱۱ مرداد، شبکه بی بی سی فارسی در تحریفی آشکار اقدام به آمارسازی قربانیان کرونا در ایران کرد و به نقل از منبعی ناشناس تعداد قربانیان کرونا در ایران را سه برابر آمار رسمی اعلام کرد.

دروغ پراکنی بی بی سی فارسی در حالی رخ داد که پیش از آن یک خبرگزاری داخلی از سناریو کرونایی سه رسانه ضدایرانی «بی‌بی‌سی فارسی»، «صدای آمریکا» و «اینترنشنال» برداشته بود و اعلام کرده بود، این رسانه‌ها طی یک پروژه مشترک جنگ روانی علیه ایران سناریوی دورغ پردازی پیرامون آمار مبتلایان و فوتی‌های اپیدمی کرونا در ایران را در دست تهیه دارند.

[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/2696592_557.mp4']

برچسب ها: بی بی سی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *