رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

نگرانی پارلمان اروپا از قانون تبعیض مذهبی هند

8:11 - 08 بهمن 1398
کد خبر: ۵۹۱۰۷۹
پارلمان اروپا با تهیه محورهای اصلی تصویب قانون تبعیض مذهبی در هند برای بررسی آن تشکیل جلسه ویژه خواهد داد.

به گزارش به نقل از هندوستان تایمز، پارلمان اروپا برای بررسی چالش های حاصل از تصویب قانون تبعیض مذهبی در هند و تاثیر فرا منطقه‌ای آن جلسه ویژه‌ای تشکیل می دهد.

در رخدادی عجیب 6 درخواست علیه قانون تبعیض مذهبی هند و نیاز به بررسی ویژه آن توسط گروه های مختلف نمایندگان پارلمان اروپا توسط ریاست این پارلمان وصول شده است.

برخی نگرانی های نمایندگان اروپایی به این شرح هستند: «اقدام هند می تواند منجر به تصمیم گیری سیاسی دولت ها علیه مذاهب خاص و آغاز بحران بی هویتی در جهان شود» این موضوع توسط گروه «اس اند دی» عنوان شده است که بیش از 154 نماینده دارد.

گروه EPP دیگر گروه بزرگ پارلمان اروپا با 181 نماینده است که معتقد است تصمیم دولت هند باعث بی ثبات شدن کل منطقه می شود و از سوی دیگر ثبات داخلی هند را نیز تهدید می کند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که با توجه به حضور گروه های قدرتمند پارلمان اروپا در اعتراض به قوانین بازنگری تابعیت در هند ممکن است در تاریخ 29 ژانویه (چهارشنبه) قطعنامه‌ای جدی علیه دولت هند تصویب شود.

یکی دیگر از نگرانی های جدی پارلمان اروپا موضوع کشمیر و نقض آشکار حقوق بشر در این منطقه است که کشورهایی مانند آلمان خواستار رسیدگی به این موضوع هستند.

این موضوع در آستانه سفر مودی به بروکسل در حال پیگیری است و قطعا نتایج آن برای دولت دهلی نو خوشایند نخواهد بود.

بازرسان اتحادیه اروپا پیش از این نیز در کشمیر حضور یافته‌‌اند و از وضعیت وخیم این منطقه ابراز نارضایتی و نگرانی کرده‌اند.

اتحادیه اروپا بزرگترین شریک تجاری هند است که حجم تجارت بین دو طرف به بیش از 92 میلیارد یورو می رسد. کشورهای عضو اتحادیه اروپا میزبان 18 درصد از تمام صادرات خارجی هند هستند.

هند تاکنونی واکنشی به این موضوع نداشته و دولت دهلی نو تلاش داشته است تا قانون تبعیض مذهبی را یک موضوع داخلی صرف جلوه دهد.

طبق قانون بازنگری تابعیت غیر هندی ها به شرط مسلمان نبودن می توانند تابعیت هندی دریافت کنند، این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که حدود 2 میلیون نفر که بیشتر آنها مسلمان بودند توسط دهلی نو سلب تابعیت شدند.

علی رغم گذشت حدود 30 روز از این تصمیم بیش از 128 نقطه هند صحنه تظاهرات ضد دولتی و اعتراضات فراگیر مردمی به تصویب این قانون است.

هند تاکنون 30 نفر را در جریان سرکوب اعتراضات کشته و 21 هزار نفر را نیز دستگیر کرده است.

 

تسنیم


برچسب ها: هند اروپا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *