قانون «رده بندی سنی» در عرصه تئاتر باید لحاظ شود/«گاندو» پر بازیگرترین سریال تاریخ تلویزیون است

12:30 - 08 خرداد 1398
کد خبر: ۵۲۱۳۰۳
مدیر سابق «تئاتر شهر» گفت: من فکر می‌کنم قانون رده بندی سنی نمایش‌ها می‌تواند در عرصه تئاتر نیز اعمال شود تا به نوعی یک خانواده وقتی می‌خواهد با فرزندانش به تماشای یک تئاتر بنشیند ناخودآگاه با موضوعاتی مواجه نشود که برای فرزندانش از نظر آموزشی صحیح نباشد.

اتابک نادری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و همچنین مدیر سابق تئاتر شهر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی در خصوص آخرین فعالیت‌های هنری خود گفت: این روز‌ها چند مجموعه تلویزیونی را آماده برای پخش از رسانه ملی دارم، آخرین فعالیتم در مجموعه تلویزیونی «دردانه‌های خلیج فارس» بوده است که کارگردانی آن را حسن لفافیان بر عهده داشت و تهیه کنندگی این مجموعه نیز بر عهده سعید بشیری بود.

وی ادامه داد: مجموعه تلویزیونی «دردانه‌های خلیج فارس» قرار است از شبکه یک سیما بعد از عید سعید فطر روی آنتن رود، این مجموعه تلویزیونی شامل ۴ اپیزود است که هر کدام از این اپیزود‌ها بین ۶ تا ۱۰ قسمت هستند و من نیز در اپیزود آخر این سریال که مربوط به جزیره زیبای قشم است حضور داشتم.

قانون «رده بندی سنی» در عرصه تئاتر باید لحاظ شود/«گاندو» پر بازیگرترین سریال تاریخ تلویزیون است
نادری افزود: داستان این مجموعه حول محور قصه‌هایی از جزایر مربوط به جنوب کشور است که به نوعی این داستان‌ها هم مستقل و هم مرتبط هستند. «دردانه‌های خلیج فارس» نام اولیه این مجموعه تلویزیونی است و ممکن است هنگام پخش نام آن تغییر کند.

این بازیگر تئاتر در خصوص دیگر فعالیت‌های خود در عرصه تصویر تصریح کرد: یک سریال دیگر در دست پخش دارم که این مجموعه نیز بعد از عید سعید فطر روی آنتن می‌رود، نام این سریال «سلام آقای مدیر» است که به نویسندگی و کارگردانی علیرضا توانا ساخته و پرداخته شده است و از شبکه دو سیما روی آنتن خواهد رفت.

همچنین در سریال دیگری با نام «گاندو» توفیق حضور داشتم به کارگردانی جواد افشار که این مجموعه نیز همچون «دردانه‌های خلیج فارس» قرار است از شبکه یک سیما پخش شود، لازم است بگویم که من تمام این سریال‌ها را طی ۶ ماه گذشته بازی کرده‌ام.

مدیر سابق تئاتر شهر در خصوص ماجرای سریال تلویزیونی «گاندو» اظهار کرد: مجموعه تلویزیونی «گاندو» یکی از پر بازیگر‌ترین سریال‌های رسانه ملی تا به امروز محسوب می‌شود، این مجموعه بسیار پر اکشن و دارای قصه‌ای جذاب است که امیدوارم هنگام پخش مورد قبول مخاطبان واقع شود.

وی در همین راستا ادامه داد: من در مجموعه تلویزیونی «گاندو» نقش یک پزشک را ایفا می‌کنم و به دلیل اینکه این قصه ماجرای رمزآلودی دارد اگر بخواهم به کوچکترین بخش آن اشاره کنم باقی داستان لو می‌رود و جذابیتش را برای مخاطب از دست می‌دهد.

نادری بیان کرد: همچنین یک فیلم سینمایی به نام «اینجا هم باران می‌بارد» به کارگردانی نادر طریقت آماده برای اکران دارم که قرار است برای اولین بار از «جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان» اکران شود، از ویژگی‌های این فیلم سینمایی آخرین حضور مرحوم جمشید مشایخی است، وی در روز‌های پایانی زندگی خود آخرین فعالیت سینمایی خود را به یادگار گذاشت، این فیلم در اسفند ماه سال گذشته در روز‌های پایانی عمر هنرمند عزیز جمشید مشایخی ثبت و ضبط شد و برای من از ارزش بالایی برخوردار است.

وی در خصوص علت فاصله گرفتنش از عرصه تئاتر بیان کرد: این گونه نیست که من تئاتر را کنار گذاشته و یا فراموش کرده باشم فعالیت هنرمندانی، چون من که هم در عرصه تئاتر و هم سینما و تلویزیون حضور داریم به شکل فصلی است، زیرا من شش ماه ابتدایی سال گذشته را کلا به بازی در عرصه تئاتر اختصاص دادم و با شرایطی که بوجود آمد در شش ماه دوم سال عرصه تصویر تمامی وقت من را از آن خود کرد.

قانون «رده بندی سنی» در عرصه تئاتر باید لحاظ شود/«گاندو» پر بازیگرترین سریال تاریخ تلویزیون است
وی در خصوص استعفای خود از مدیریت فرهنگی تئاتر استان‌ها اظهار کرد: دلیل استعفای خود از این بخش فرهنگی را در صفحات مجازی‌ام نوشته‌ام و دیگر نمی‌خواهم تاکیدی روی آن داشته باشم، اما یکی از دلایل مهمم برای استعفا از این سمت حضور مستمر و با ثباتم در عرصه بازیگری است چرا که می‌خواهم این روز‌ها بیشتر از هر چیزی دیگری به بازیگری‌ام فکر کنم.

نادری در خصوص برخی از نمایش‌ها که این روز‌ها توسط عده‌ای از گروه‌های تئاتری روی صحنه می‌رود و شاید به دلیل موضوعات ناشایست جایی برای حضور کودکان و نوجوانان در این نمایش‌ها وجود نداشته باشد، بیان کرد: نمی‌توانم بگویم بحث ابتذال در عرصه نمایش شامل کل عرصه تئاتر می‌شود چرا که واقعا این گونه نیست، ما این روز‌ها تئاتر‌های طنزی داریم که در سالن‌های خصوصی روی صحنه می‌روند که من آن‌ها را نمی‌توانم بخشی از عرصه اصلی تئاتر بدانم.

وی در همین راستا ادامه داد: در تئاتر‌های جدی که در سالن‌های اصلی تئاتر کشور روی صحنه می‌روند بسیار کم شاهد آثاری سخیف هستیم به طور مثال فکر می‌کنم تا به حال خیلی شاهد اجرای تئاتر سخیفی در تئاتر شهر نبوده‌ایم.

نادری تصریح کرد: البته پیش آمده من در سالنی، چون ایرانشهر نمایش‌هایی را دیده‌ام که از الفاظ و حرکات نادرستی استفاده کرده‌اند که به شخصه با اینگونه پرداخت‌ها مخالفم، اما همه این‌ها به اعتقاد من به دیدگاه هنرمندان بر می‌گردد و از طرفی ما در عرصه نمایش یکی از مهمترین نکات که «طبقه بندی سنی» است را جدی نمی‌گیریم.

وی در خصوص اینکه برخی از نمایش‌ها مخصوص رنج خاصی از اقشار جامعه است بیان کرد: به طور مثال ما نمایش‌های کمدی – سیاسی داشتیم که خودمان تشخیص دادیم این نمایش برای رنج سنی بالای ۱۶ سال است و زیر سن ۱۶ سال نمی‌تواند شوخی‌هایی که در این نمایش می‌شود را درک کند، پس به اعتقاد من هر هنرمندی می‌تواند با جدی گرفتن مخاطب خود، هنگامی که می‌خواهد نمایشی را روی صحنه ببرد برای تماشای آن رنج سنی تعیین کند، همانطور که در سینما هم ما نیز شاهد قانون «رده بندی سنی» برای فیلم‌ها هستیم. حتی در تلویزیون من شاهد برنامه‌هایی بوده‌ام که در تیتراژ آن نوشته شده دیدن این فیلم برای سنین زیر دوازده سال توصیه نمی‌شود پس به این نتیجه می‌رسیم که تقسیم بندی سنی مخاطب، مسئله بسیار مهمی است که این روز‌ها ما تئاتری‌ها شاید خودمان رعایتش نمی‌کنیم.

قانون «رده بندی سنی» در عرصه تئاتر باید لحاظ شود/«گاندو» پر بازیگرترین سریال تاریخ تلویزیون است
نادری بیان کرد: من زمانی که مدیریت مجموعه فرهنگی هنری «تئاتر شهر» را بر عهده داشتم یکی از کارگردانان که می‌خواست نمایش خود را در تئاتر شهر روی صحنه ببرد به من مراجعه کرد و وقتی من موضوع و نوع پرداخت به داستانش را فهمیدم به وی تأکید کردم که بهتر است در بروشور تبلیغاتی خود لحاظ کنید که تماشای این نمایش برای رنج سنی زیر ۱۴ سال توصیه نمی‌شود که خوشبختانه در آن برهه از زمان با وجود این محدودیت سنی، آن نمایش با استقبال خوبی مواجه شد چرا که مخاطبان حس کرده بودند به آن‌ها احترام گذاشته شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *