افزایش نظارت "هند" بر مرزها برای جلوگیری از ورود پناهجویان روهینگیا

10:15 - 05 مهر 1396
کد خبر: ۳۵۲۵۲۴
وزارت کشور هند برای جلوگیری از ورود پناهجویان مسلمان روهینگیایی از میانمار به این کشور ،نظارت بر مرزهای شمال شرقی کشور را افزایش می دهد.

به گزارش سرویس بین الملل   به گفته یک مقام ارشد در وزارت کشور هند،هیاتی از وزارت کشور هم اکنون در حال بازدید و بررسی وضعیت مرزهای مشترک ایالت های میزورام،مانیپور،آرناچال پرادش و ناگالند با میانمار است .

وی افزود: این هیات در بازدید از نقاط مرزی و گفت وگو با فرماندهان نظامی و رئیسان سازمان های اطلاعاتی و امنیتی، آخرین وضعیت مرزهای مشترک با میانمار را بررسی کرده است.

این مقام ارشد وزارت کشور خاطرنشان کرد هدف از این تحقیقات، جلوگیری از سوء استفاده سیستم آزاد نظارتی مرزی بین هند و میانمار است .

هند و میانمار هم اکنون دارای توافق جابجایی آزاد مردم محلی در مناطق مرزی می باشند.
راجنات سینگ وزیر کشور هند چندی پیش اعلام کرد که گروه های تروریستی و شبه نظامی با استفاده از این توافقنامه اقدام به قاچاق کالای ممنوعه به خاک هند می کنند.

ایالت های آرناچال پرادش، مانیپور، ناگالند و میزورام یک هزار و 643 کیلومتر مرز مشترک با میانمار هستند.
تمهیدات امنیتی در مرزهای هند و میانمار درحالی افزایش می یابد که دولت های آسام و مانیپور نیز از پلیس و نیروی

مرزی هند خواسته اند از ورود مهاجران روهینگیا به داخل مرزهای کشور جلوگیری کنند.
همزمان با هجوم پناهجویان روهینگیا از میانمار به بنگلادش دولت هند،اخراج 40 هزار پناهجوی روهینگیا را در دستور کار خود قرار داده است.

راجنات سینگ وزیر کشور هند چندی پیش اعلام کرد پناهجویان روهینگیا حاضر در هند مهاجران غیر قانونی هستند و باید از کشور اخراج شوند.
این تصمیم دولت هند باعث انتقاد شدید شورای حقوق بشر سازمان ملل از این کشور شد.

حمله ماه گذشته ارتش رستگاری روهینگیا آرکان (راخین) به مراکز پلیس میانمار باعث حمله گسترده نیروهای امنیتی میانمار به روستاهای مختلف این استان شد که بر اثر این حملات بیش از 400 نفر کشته و 430 هزار نفر نیز مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شدند.

این اقدام ارتش رستگاری روهینگیا آراکان که خود را مدافع حقوق مسلمانان می داند، باعث شد که دور تازه ای از خشونت ها علیه مسلمانان شکل گیرد که در مقایسه با خشونت های دورهای پیشین بسیار ویرانگرتر بود.
مسلمانان روهینگیا در سال 2012 و همچنین در اکتبر سال گذشته هدف حملات گسترده بوداییان قرار گرفتند که بر اثر



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *