ماجرای نجات پسر رجوی توسط شهید لاجوردی

10:30 - 01 شهريور 1396
کد خبر: ۳۴۱۸۹۲
معاون شهید سید اسدالله لاجوردی از اتهاماتی که دو دهه علیه آن شهید مطرح می‌شود، پرده برداشت و با اشاره به رافت اسلامی وی گفت:در جریان انهدام خانه تیمی رهبران منافقین در 19 بهمن ماه سال 60 مصطفی رجوی فرزند مسعود رجوی، در بغل شهید لاجوردی قرار می‌گیرد و مقابل دوربین صدا و سیما از پدربزرگ این نوزاد درخواست می‌کند که بیاید و این کودک را تحویل بگیرد که همین اتفاق هم می‌افتد و بنا به نقلی تا دوازده‌سالگی کنار پدربزرگش بوده و سپس تحویل رجوی در عراق می‌شود. این ماجرا به‌خوبی نشان‌دهنده روحیه رئوف و انسانی آن شهید بزرگوار است.

ماجرای نجات پسر رجوی توسط شهید لاجوردیبه گزارش گروه فضای مجازی ، معاون شهید سید اسدالله لاجوردی از اتهاماتی که دو دهه علیه آن شهید مطرح می‌شود، پرده برداشت و با اشاره به رافت اسلامی وی گفت: در جریان انهدام خانه تیمی رهبران منافقین در 19 بهمن ماه سال 60 مصطفی رجوی فرزند مسعود رجوی، در بغل شهید لاجوردی قرار می‌گیرد و مقابل دوربین صدا و سیما از پدربزرگ این نوزاد درخواست می‌کند که بیاید و این کودک را تحویل بگیرد که همین اتفاق هم می‌افتد و بنا به نقلی تا دوازده‌سالگی کنار پدربزرگش بوده و سپس تحویل رجوی در عراق می‌شود. این ماجرا به‌خوبی نشان‌دهنده روحیه رئوف و انسانی آن شهید بزرگوار است.

 

 

در ایام سالگرد شهادت لاجوردی، سید محمدعلی مرویان حسینی معاون شهید لاجوردی در دوران ریاستش در سازمان زندانها که از اول انقلاب تا زمان شهادتش با وی هم‌نشین بوده در گفت‌وگو با تسنیم درباره شخصیت لاجوردی و برخی ادعاها و اتهاماتی که علیه ایشان مطرح می‌شود پاسخ داد.

وی با اشاره به ویژگی نفاق‌شناسی مرحوم لاجوردی و حساسیت‌‌ او به گروهک‌هایی مانند منافقین گفت:مهم‌ترین دلیل شناخت شهید لاجوردی از جریان نفاق و منافقین به‌نظر بنده در این دو مورد نهفته است: اول مطالعه عمیق شهید لاجوردی از قرآن کریم و شناخت روش‌ها و رفتارهای منافقین که از زبان وحی الهام گرفته و دوم، هم‌بندی و معاشرت طولانی و تنگاتنگ ایشان در دوره‌های مختلف بازداشت و زندان‌ دوران ستمشاهی با عناصر و رهبران جریان نفاق و بحث‌های گوناگونی که با آنها داشته و زمینه‌های شناخت هرچه بیشتر از این جریان التقاطی را فراهم کرده است.شهید لاجوردی نقل می‌کرد، "من در زندان، لباس شسته و خیسم را هم روی طنابی که منافقین در هواخوری بند زندان اوین کشیده بودند، پهن نمی‌کردم".

مرویان یادآور شد: این شناخت به‌نظر من منحصر به منافقین هم نبود، شهید لاجوردی با بصیرت و جریان‌شناسی خاص خودش به همان میزان که منافقین را می‌شناخت، سایر جریان‌های منحرف و گروهک‌ها از جمله جریانات الحادی و مارکسیستی چپ را نیز می‌شناخت و این مهم از بحث‌ها و گفتگوهایی که در مناظرات و مباحثات بین شهید لاجوردی و رهبران گروه‌های مارکسیستی در حسینیه زندان اوین و در جمع زندانیان انجام می‌شد، به‌خوبی هویدا بود.

وی با بیان اینکه ادعای اعدام بدون محاکمه توسط لاجوردی سست و بی‌اساس است اظهار داشت:ادعای اعدام بدون محاکمه یا بدون هماهنگی برخی زندانیان آن‌قدر سست و بی‌اساس است که نیازی به پاسخ ندارد، لکن از باب توضیح عرض می‌کنم سوابق و آرشیو محاکمه‌های گروهک‌های مارکسیستی از جمله «اتحادیه کمونیست‌های ایران»، عاملین جنایت خونین کشتار و به شهادت رساندن مردم بی‌گناه آمل که اخیراً از شبکه مستند صدا و سیما پخش شد، نشان داد که نه‌تنها رهبران این جریان بلکه اعضای ریز و درشت این گروهک، در محضر دادگاه انقلاب اسلامی حاضر شده از خود دفاع می‌کردند!

شهریور ماه 1377، صدای شلیک گلوله‌ای ناگهان بازار تهران را به‌هم ریخت. شهید اسدالله لاجوردی رئیس سابق سازمان زندانها، در حالی که در مغازه‌اش دربازار تهران مشغول به کار بود، مورد حمله منافقین قرار گرفت و به شهادت رسید.

منبع: جام جم

 


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *