یک تحلیل گر افغان: فلسفه ایجاد گروه های تروریستی حفظ امنیت "اسرائیل" است

11:15 - 12 تير 1395
کد خبر: ۱۹۲۵۱۹
یک استاد دانشگاه و تحلیگر سیاسی افغان، فلسفه تشکیل گروه های تروریستی در جهان به ویژه در خاور میانه را ایجاد حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی دانست و گفت: به همین دلیل تلاش این گروه ها، به محور مقاومت و اسلام انقلابی در منطقه معطوف شده است.
یک تحلیل گر افغان: فلسفه ایجاد گروه های تروریستی حفظ امنیت به گزارش سرویس بین الملل عبداللطیف نظری روز جمعه در میزگرد شبکه تلویزیونی تمدن افغانستان که به مناسبت روز جهانی قدس ترتیب یافته بود، افزود: اسلام انقلابی با وقوع انقلاب اسلامی در ایران حاکم شد و به جرات می توان گفت که ما شاهد محور مقاومت و اسلام انقلابی نبودیم، اغلب کشورهای عربی برای برقراری رابطه با رژیم اسرائیل از یکدیگر سبقت می گرفتند.

این استاد دانشگاه گفت که کشورهای اسلامی و مسلمانان نباید توقع داشته باشند که سازمان ملل و کشورهای غربی در مقابل رژیم اشغالگری که به طور علنی مسموم کردن آب آشامیدنی فلسطینیان برای کشتن آنان را جایز می داند و ابتدائی ترین حقوق انسانی را نادیده می گیرد، قدمی برای احقاق حقوق مسلمانان فلسطین بردارند.

نظری خاطر نشان کرد: هنگامی که خدا خواهی و حق خواهی در برخی از کشورهای دنیا، جرم شمرده و از جویندگان حق سلب تابعیت می شود، باید بپذیریم که عدالت و کرامت در عرصه بین الملل در حاشیه قرار گرفته است.

وی افزود: مردم مسلمان کشورهای جهان باید از دولت های خود بخواهند که سد دفاعی مشترک و محکمی در مقابل توطته های رژیم اسرائیل و کشورهائی که فرقه گرائی را در دنیای اسلام ترویج می کنند، تشکیل دهند.

نظری در پاسخ به این پرسش که آیا می توان روسیه را در شرایط کنونی در محور مقاومت قرار داد، گفت که واقعیت این است که حمایت های روسیه از سوریه پشتوانه اعتقادی ندارد و رهبری محور مقاومت در منطقه را جمهوری اسلامی ایران برعهده دارد.

وی افزود: روسیه نیک می داند که اگر امروز در دریای مدیترانه و بندر لاذقیه با تروریست های تکفیری مبارزه نکند، فردا این گروه ها به کشورهای آسیای میانه و مسکو نفوذ خواهند کرد و لذا نمی توان روسیه را در محور مقاومت تعریف کرد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: ضمن اینکه روس ها روابط تنگاتنگی با اسرائیل دارند و داشتن این روابط دلیل دیگری بر پاسخ منفی به این پرسش است.
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *