۶ غذای کشنده که احتمالا در آشپزخانه‌تان دارید

13:36 - 03 تير 1395
کد خبر: ۱۸۹۴۶۴
فکر می‌کنید کشنده‌ترین غذاها در جهان کدام غذاها باشند؟ در اینجا به برخی از این غذاهای مضر اشاره می‌کنیم که چندان هم با آنها غریبه نیستید.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از عصرخبر، فکر می‌کنید کشنده‌ترین غذاها در جهان کدام غذاها باشند؟ غذاهایی سمی و مضر، چیزی که باعث زیر سؤال رفتن سلامت ما می‌شود وقتی که تکه‌ای از آنها را می‌خوریم. در اینجا به برخی از این غذاهای مضر اشاره می‌کنیم که چندان هم با آنها غریبه نیستید.

۱.هسته‌ی میوه‌ها
به مانند دانه سیب، هسته گیلاس حاوی نوعی سیانیدِ هیدروژن به نام پروسیک اسید است. ترجیحا سعی کنید که این هسته‌ها یا هسته هلو یا زردآلو را به خاطر وجود این ماده نخورید.

۲.ریواس
برگ‌های ریواس حاوی اسید اوکسالیک بوده که منجر به سنگ کلیه می‌شود. در واقع چیزی حدود ۵ کیلو از این برگ‌ها می‌تواند کشنده باشد، و میزان کمتر از این مقدار ممکن است شما را مریض کند.

۳.جوز هندی
جوز هندی در واقع ماده‌ای توهم‌برانگیز است و قادر است شما را نشئه کند اما گفته می‌شود که خوردن تنها ۱۰۰ گرم از آن می‌تواند منجر به تشنج شده و حدود ۱۵۰ گرم از آن به حمله قلبی بیانجامد. ظاهرا خوردن یک عدد جوز هندی کامل منجر به بروز نوعی «روان‌پریشی جوز هندی» می‌شود که با حسِ مجازاتی تهدیدکننده همراه است. 

۴.سیب‌زمینی
گلیکوآلکالوئیدها را که اغلب در گیاهان تیره سولاناسیا یافت می‌شوند، می‌توان در برگ‌ها، ساقه‌ها و جوانه‌های سیب‌زمینی یافت. اگر سیب‌زمینی برای مدت طولانی در جایی خصوصا در روشنایی بماند، تراکم این ماده در آن بیشتر خواهد شد. خوردن گلیکوآلکالوئیدها منجر به شکم‌درد، اسهال، سردردهای گیج‌کننده و یا حتی حالت کُما و مرگ می‌شود. 

۵.بادام
دو نوع بادام وجود دارد، بادام شیرین و بادام تلخ. بادام‌های تلخ ظاهرا حاوی میزان نسبتا زیادی از هیدروژن سیانید هستند. گفته می‌شود که حتی خوردن ۷ تا ۱۰ بادام تلخ خام می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی در افراد بزرگسال شده و برای بچه‌ها هم کشنده باشد.

۶.عسل خام
از آنجایی که عسل را پاستوریزه نمی‌کنند – فرآیندی که طی آن سموم مضر کشته می‌شوند – اغلب حاوی گرایانوتوکسین است. این ماده می‌تواند مسبب سرگیجه، ضعف، تعرق مفرط، حالت تهوع و استفراغ شود که حدودا ۲۴ ساعت ادامه خواهد داشت. معمولا چیزی حدود یک قاشق از گرایانوتوکسین غلیظ می‌تواند سبب علائم مذکور شود.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *