رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

سهم 7 هزار میلیارد تومانی درآمد شهرداری از محل عوارض ساخت و ساز

11:30 - 27 بهمن 1393
کد خبر: ۳۲۸۰۸
خبرگزاری میزان: معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با بیان این که پیش بینی می‌شود بیش از 7 هزار میلیارد تومان از بودجه سال آینده از عوارض ساخت و ساز تامین شود، گفت: بیشترین سهم تامین درآمد در بودجه بندی سال آینده بر عهده درآمدهای پایدار است.

: معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با بیان این که پیش بینی می‌شود بیش از 7 هزار میلیارد تومان از بودجه سال آینده از عوارض ساخت و ساز تامین شود، گفت: بیشترین سهم تامین درآمد در بودجه بندی سال آینده بر عهده درآمدهای پایدار است.

محمود صلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با بیان این که در لایحه بودجه شهرداری تهران سهم درآمدهای پایدار 48 درصد است، اظهار کرد: طبق مصوبه شورای شهر هر سال باید 10 درصد به میزان درآمدهای پایدار شهرداری افزوده شود. این در حالی است که امسال این عدد 11 درصد بود.

وی با بیان این که در سال جاری میزان درآمدهای پایدار شهرداری 37 درصد بود، اذعان کرد: اطمینان می دهیم که تراکم و تغییر کاربری های در نظر گرفته شده لایحه بودجه به طور کامل مطابق با طرح تفصیلی است.

صلاحی با بیان این که عوارض بر تراکم مازاد در حد مجاز برابر با 4 هزار و 85 میلیارد تومان در لایحه بودجه پیش بینی شده است، عنوان کرد: این در حالی است که بیشتر این تراکم ها در بخش تجاری، ارائه می شود و بخش مسکونی بهره کمتری از تراکم ها در لایحه بودجه 94 دارد.

وی با بیان این که در لایحه بودجه تغییرکاربری ها 3 هزار و 480 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، افزود: در طرح تفصیلی پهنه های تجاری و مسکونی تعریف شده است که افراد می توانند مطابق با آن پروانه دریافت کنند. آنچه که به عنوان تراکم در لایحه بودجه تعریف شده است تحت این عنوان ارائه می شود.

تغییر کاربری‌ها بر عهده کمیسیون ماده 5 است

معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با اشاره به این که تغییر کاربری ها و چرایی آنها بر عهده کمیسیون ماده 5 است، خاطرنشان کرد: شهرداری تهران تنها یک عضو از این کمیسیون است.اگر ما عددی را برای تغییر کاربری در لایحه بودجه در نظر گرفته ایم با این استدلال است که همواره متناسب با عملکرد سال گذشته مبلغی را به عنوان تغییر کاربری در نظر می گیریم.

صلاحی تاکید کرد: در مجموع عوارض ساخت‌وساز برای سال آینده نیز در لایحه پیشنهادی نزدیک به رقم سال جاری یعنی 7 هزار و 700میلیارد تومان است که حدود 4 هزار میلیارد تومان آن از محل صدور مجوز تراکم و 3 هزار و 500 میلیارد تومان از محل تغییر کاربری‌ها تامین خواهد شد.

وی با بیان این که بیشترین تامین درآمد از طریق درآمدهای پایدارهمانند ارزش افزوده، عوارض نوسازی، عوارض بر پروانه و زیربنا صورت می گیرد، اظهار کرد:  بر این اساس بیشترین تامین درآمد از اداره کل وصول و پس از آن معاونت شهرسازی است. این در حالی است که شهرسازی کمترین بودجه را به خود اختصاص داده است زیرا بیشتر بودجه این معاونت مطالعاتی است.

دوبرابر شدن اعتبارات شرکت نوسازی عباس آباد

معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با تاکید بر این که کمتر بودن بودجه معاونت شهرسازی شامل شرکت نوسازی عباس آباد نمی شود، عنوان کرد: اعتبار این شرکت از 86 میلیارد تومان در سال جاری به 170 میلیارد تومان افزایش یافته که این اعتبار به صورت ویژه و متناسب با نیاز و درخواست مدیریت این شرکت در نظر گرفته شده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *