قوه قضاییه نقطه اتصال متولیان امر پیشگیری است

13:59 - 19 بهمن 1393
کد خبر: ۳۱۰۳۷
دسته بندی: حقوق و قضا ، عمومی
خبرگزاری میزان: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه به عنوان نقطه اتصال متولیان امر پیشگیری درحوزه پیشگیری از وقوع جرم و ناهنجاری های اجتماعی شناخته می شوند که در این مسیر توافق نامه های مختلفی را این با سازمان بهزیستی منعقد کرده است.

: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه به عنوان نقطه اتصال متولیان امر پیشگیری درحوزه پیشگیری از وقوع جرم و ناهنجاری های اجتماعی شناخته می شوند که در این مسیر توافق نامه های مختلفی را این با سازمان بهزیستی منعقد کرده است.

به گزارش خبرنگار حقوقی میزان، محمدباقر الفت در مراسم انعقاد سند همکاری مشترک بین معاونت پیشگری از وقوع جرم قوه قضاییه و سازمان بهزیستی با تبریک فرا رسیدن ایام دهه فجر تصریح کرد: سازمان بهزیستی یکی از دستگاه ها و سازمان های اصلی و همکار بسیار همراه قوه قضاییه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم است که در حوزه های مختلف همکاری های بسیار خوبی با معاونت پیشگیری از وقوع جرم داشته است.

وی افزود: این همکاری خصوصاً در حوزه پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی در مباحث مربوط به خشونت، پیشگیری از آسیب های فضای مجازی، پیشگیری از طلاق و ... خود را نشان می دهد.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه سازمان بهزیستی و این معاونت برنامه های مشترکی را به سبب اهداف مشترک تعقیب می کنند، ادامه داد: لازم است به سبب اهداف مشترکی که قانون گذار برای دستگاه قضایی و سازمان بهزیستی در نظر گرفته و برای این مسیر مشترک تفاهم نامه هایی را به امضا برسانید تا به عنوان یک راهبرد مبنای عملکرد مدیران میانی قرار گیرد.

الفت تصریح کرد: سازمان بهزیستی متولی پیشگیری از آسیب هاست و قسمتی از فعالیت های کلی این سازمان به امر پیشگیری مربوط می شود در آن قسمت کارهای مشترکی را با معاونت پیشگیری از وقوع جرم انجام دهد.

وی اظهار کرد: اگر به برنامه های پیشگیری دقت کنید مباحث اجتماعی و پیشگیری را به دنبال دارد و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه می تواند به عنوان مرجعیت مباحث پیشگیری در کشور براساس قانون اساسی معرفی شود.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: اقدامات میدانی و برخورد با جامعه هدف به عهده کارشناسان بهزیستی و قوه قضاییه به عنوان نقطه اتصال متولیان امر پیشگیری درحوزه پیشگیری از وقوع جرم و ناهنجاری های اجتماعی شناخته می شوند که در این مسیر توافق نامه های مختلفی را این سازمان منعقد کرده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم پس از امضای این تفاهم نامه مشترک جامعه از اقدامات مشترک دستگاه ها بیشترین استفاده را ببرد و این تفاهم نامه موجب کاهش آسیب های اجتماعی، کاهش جمعیت آسیب دیده شود و بتوانیم نظم و انضباط را خصوصا به خانواده ها در کشور برگردانیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *