رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

پشت پرده رانت میلیاردی سهام عدالت/ مدیرانی که با رانت‌های کلان یک شبه مولتی میلیاردر شدند

9:15 - 19 بهمن 1393
کد خبر: ۳۰۹۶۷
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
خبرگزاری میزان: طراح طرح تحقیق و تفحص از سهام عدالت در مجلس گفت: سهامی که عدالت نام دارد، اکنون به فرصتی برای مدیران با رانت های میلیاردی تبدیل شده است به همین دلیل طرح تحقیق و تفحص از آن را آغاز کردیم.

: طراح طرح تحقیق و تفحص از سهام عدالت در مجلس گفت: سهامی که عدالت نام دارد، اکنون به فرصتی برای مدیران با رانت های میلیاردی تبدیل شده است به همین دلیل طرح تحقیق و تفحص از آن را آغاز کردیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی میزان، مهدی موسوی نژاد نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی میزان گفت: در بحث سهام عدالت، یک عده ای با سوء استفاده میلیاردر شده اند.

طراح تحقیق و تفحص از سهام عدالت افزود: به عنوان مثال چنین مسئله ای را در کارخانه سیمان دشتستان شاهد هستیم که به دلیل واگذاری ها برخی ها به پول های کلانی دست یافته اند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در حال حاضر طرح تحقیق و تفحص از سهام عدالت با رای مثبت نمایندگان مجلس آغاز شده است و تمام زوایای این طرح مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

موسوی نژاد گفت: 45 میلیون نفر شامل سهام عدالت هستند که ارزش آن 96 هزار میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: در واگذاری های سهام عدالت بی عدالتی صورت گرفته است و ابهامات در این زمینه وجود دارد که در آینده مشخص خواهد شد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس انتقاد کرد: در پشت پرده تخلفات صورت گرفته که فرد متخلف به هیچ کجا و هیچ نهادی پاسخگو نبوده است.

به گفته موسوی نژاد، رانت در واگذاری ها، شفاف نبودن نحوه واگذاری، نوع شرکت ها، تعداد سهام و میزان سود از ضعف های سهام عدالت است که اکنون سبب شده تا مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت های استانی سهام عدالت از فرصت سوء استفاده کنندگان و یک شبه به پول و ثروت کلان دست پیدا کنند.

گفتنی است، اکثریت نمایندگان با تحقیق و تفحص از از وزارت امور اقتصادی و دارایی درباره سهام عدالت موافقت کردند و از مجموع 213 نماینده حاضر در صحن مجلس، 151 موافق، 17 مخالف و 6 ممتنع به این طرح رای دادند.

البته بحث تحقیق و تفحص از واگذاری و پرداخت سهام عدالت برای اولین بار در دولت محمود احمدی‌نژاد مطرح شد که در جلسه روز ۴ خرداد ۱۳۹۰ مجلس هشتم با ۱۷۶ رای موافق در برابر ۱۷ رای مخالف و ۷ رای ممتنع به تصویب رسید.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *