لزوم تبدیل پروانه معادن به وثیقه بانکی/ درخواست فعالان معدن سال‌ها معوق مانده است

16:47 - 18 بهمن 1393
کد خبر: ۳۰۹۵۱
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
خبرگزاری میزان: وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: درخواست فعالان معادن از دولت یازدهم پذیرش پروانه بهره برداری از معادن به عنوان وثیقه قابل قبول توسط نظام بانکی است که سالها معوق مانده و عملیاتی نشده است.

: وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: درخواست فعالان معادن از دولت یازدهم پذیرش پروانه بهره برداری از معادن به عنوان وثیقه قابل قبول توسط نظام بانکی است که سالها معوق مانده و عملیاتی نشده است.

به گزارش میزان محمدرضا نعمت زاده در مراسم مرحله دوم پروژه طرح توسعه کارخانه تغلیظ مس سونگون، گفت: شروع فعالیت معدنی از کار اکتشافی است و برای این منظور در دولت یازدهم تفاهم نامه ای میان معاون امور معادن و صنایع معدنی این وزارتخانه و سازمان های ایمیدرو و زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور امضا شد که 200 هزار کیلومتر از مساحت ایران از خراسان رضوی تا دریای عمان را تحت پوشش قرار می دهد.

وی افزود: علاوه بر کار اکتشافی مزبور حدود 100 هزار کیلومترمربع نیز در قالب همکاری با سازمان انرژی اتمی صورت گرفته که نسبت به شناسایی ذخایر رادیو اکتیو و دیگر مواد معدنی در دست اجرا قرار دارد.

وی واگذاری پهنه های معدنی به شکل مزایده را به عنوان دیگر اقدامی که در جهت رشد فعالیت معدنی کشور صورت می گیرد، ذکر کرد.

به گفته نعمت زاده، یکی از راهکارهایی که برای حمایت از معدنکاران به مورد اجرا گذاشته شده افزایش سرمایه صندوق بیمه حمایت از فعالیت های معدنی است که می تواند معدنکاران بخش خصوصی را در جهت کاهش ریسک مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اجرای هفت طرح فولادی که ظرفیت هر کدام یک میلیون تن است را از دستاوردهای دولت یازدهم دانست و گفت: این طرح ها که از سال 85 در دستور کار قرار گرفته بود به دلیل مشکل مالی معوق مانده بود اما با بهره گیری از فاینانس چین گشایش اعتبار این طرح ها صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: طی فراخوان صادر شده برای هفت طرح فولادی اکنون شرکایی با میزان سهم 65 تا 80 درصد گرفته شده که در کنار سازمان ایمیدرو این طرح ها را تکمیل و به بهره برداری برسانند.

مرحله دوم پروژه طرح توسعه کارخانه تغلیظ مس سونگون با تولید 150 هزار تن کنسانتره مس در سال پش از ظهر امروز توسط اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور افتتاح شد.

کارخانه مذکور در یکصد کیلومتری شال شرقی تبریز و 25 کیلومتری شهر ورزقان واقع شده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *