گروه همنوازان شهریار در بخش رقابتی جشنواره

12:35 - 15 بهمن 1393
کد خبر: ۳۰۶۹۴
دسته بندی: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان:‌ گروه همنوازان شهریار که در بخش رقابتی آواز جمعی این دوره از جشنواره حضور دارد، دو تصنیف، یک چهار مضراب و ساز و آوازهایی در آواز اصفهان تدارک دیده است.

:‌ گروه همنوازان شهریار که در بخش رقابتی آواز جمعی این دوره از جشنواره حضور دارد، دو تصنیف، یک چهار مضراب و ساز و آوازهایی در آواز اصفهان تدارک دیده است.

به گزارش ، گروه همنوازان شهریار در بخش آواز جمعی جشنواره موسیقی حضور دارد که زیر مجموعه بخش رقابتی است.

این گروه که اولین بار است در جشنواره موسیقی فجر شرکت می کند، سال 87 با گرد هم آمدن جوانان هنرستان موسیقی تشکیل شده و تابستان امسال با پیوستن تعدادی از دانشجویان دانشگاه هنر کرج و دانشگاه عالی موسیقی، کامل تر شده است.

سرپرست این گروه درباره قطعاتی که در جشنواره موسیقی فجر اجرا می‌کنند، گفت: دو تصنیف، یک چهار مضراب و ساز و آوازهایی در آواز اصفهان اجرا می‌کنیم.

ایمان محمدقاسم، سرپرست گروه موسیقی همنوازان شهریار معتقد است حضور در جشنواره موسیقی فجر برای هر هنرمند جوانی به منزله سکوی پرتابی به پله‌های بالاتر در دنیای حرفه‌ای محسوب می‌شود.

محمدقاسم درباره شرکت در جشنواره فجر گفت: شرکت در جشنواره موسیقی فجر برای هنرمندان به ویژه هنرمندان جوان باعث افتخار است. شرکت در این جشنواره به عنوان جشنواره سراسری و بین‌المللی فرصتی است که باید آن را غنیمت شمرد.

حضور اساتید موسیقی یکی از ویژگی بارز جشنواره فجر است
وی در ادامه گفت: حضور اساتید موسیقی در این جشنواره یکی از ویژگی‌های بارز آن است و اجرا در مقابل این اساتید باعث دلگرمی و رفع استرس گروه‌های جوان‌تر می‌شود. از طرف دیگر شرکت در جشنواره باعث مطرح و شناخته‌تر شدن گروه‌های موسیقی جوان می‌شود. نقد و نظراتی که اساتید به اجرای جوانان وارد می‌کنند باعث پیشرفت حرفه‌ای هنرمندان شرکت کننده می‌شود.

این هنرمند 21 ساله معتقد است اجرا در کنار سایر گروه های موسیقی تجربه و شناخت هنرمندان را بالا می برد. وی در این باره گفت: حضور گروه‌ها از تهران و شهرستان‌های مختلف در کنار یکدیگر و استفاده از نظرات و تجربیات هم، آنها را در پیش رفتن در مسیرشان یاری می کند. تمامی این نکته‌ها در کنار یکدیگر جشنواره فجر را به سکوی پرتابی برای هنرمندان جوان تبدیل می کند.

ایمان محمدقاسم که به همراه گروه همنواران شهریار اجراهایی را در دانشگاه هنر کرج به روی صحنه برده، معتفد است موسیقی سنتی ایران در جامعه امروزی و بین جوانان ناشناخته مانده است.

این نوازنده سنتور درباره وضعیت موسیقی کشور گفت: در این سال‌ها موسیقی آخرین کالایی است که به سبد فرهنگی خانواده اضافه و اولین کالایی است که از آن حذف می‌شود. موسیقی ایرانی باید بین جوان‌ها شناخته شود تا جایگاه خود را در آینده حفظ کند اما متاسفانه بسیاری از جوان‌‌ها حتی با بعضی از سازهای ایرانی هم آشنایی ندارند و این موضوع باعث افول موسیقی غنی کشور خواهد شد.

سرپرست و نوازنده سنتور گروه همنوازان شهریار در ادامه گفت: موسیقی فیلم‌ها و سریال‌ها و برنامه‌هایی که درباره موسیقی از رادیو و تلویزیون پخش می‌شود، نقش مهمی در جهت دهی به افکار عمومی و فرهنگ سازی در اجتماع دارد.

اعضای گروه همنوازان
مهرداد عطا ( نی )، مسعود آذین ( تار ) ، محمد ممی وند ( تار باس )، علی جوادزاده و ساره اسداللهی ( کمانچه ) ، آرمین حسینی ( عود ) ،عبدالرضا رضوی ( تنبک ) و علیرضا جعفرزاده ( آواز ) هنرمندانی هستند که در این اجرا به روی صحنه می روند.

اجرای گروه همنوازان شهریار یکشنبه 26 بهمن ماه ساعت 18:15 در برج آزادی برگزار می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *