رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

اجرای برنامه تشخیص زود هنگام سرطان طی چند ماه آینده

13:54 - 11 بهمن 1393
کد خبر: ۳۰۱۸۶
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: مدیر برنامه ملی سرطان وزارت بهداشت ازاجرای برنامه تشخیص زود هنگام سرطان طی چند ماه آینده خبر داد و گفت: این برنامه به دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شده و طی چند ماه آینده در شهرهای زیر 50 هزار نفر، اجرایی خواهد شد.

: مدیر برنامه ملی سرطان وزارت بهداشت ازاجرای برنامه تشخیص زود هنگام سرطان طی چند ماه آینده خبر داد و گفت: این برنامه به دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شده و طی چند ماه آینده در شهرهای زیر 50 هزار نفر، اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی میزان، علی مطلق امروز در نشست خبری پویش ملی مبارزه با سرطان اظهار کرد: کمپین مبارزه با سرطان با مشارکت چند وزارتخانه، ارگان ها و سازمان‌های مردم تشکیل برگزار خواهد شد.

وی در ادامه با بیان این مطلب که سرطان دومین عامل مرگ و میر در دنیاست، افزود: سالانه 14 مورد جدید از سرطان ثبت می شود که طبق پیش بینی های صورت گرفته تا سال 2030 میلادی ابتلاء به 27 میلیون نفر خواهد رسید.

مرگ سالانه 8 میلیون نفر در جهان

رئیس اداره سرطان با بیان این مطلب که 70 درصد ابتلاء به این بیماری مربوط به کشورهای در حال توسعه است، گفت: سالانه هشت میلیون نفر به دلیل این بیماری در دنیا جان خود را از دست می دهند که متاسفانه 90 هزار مورد جدید سالانه در ایران است. البته این میزان ابتلاء در ایران کمتر از متوسط جهانی است.

به گفته وی، در حال حاضر تعداد موارد ابتلا به سرطان به ازای هر یکصد هزار نفر درجهان درمردان 205 و در زنان 165 نفراست که درایران این ارقام درمردان به 134 نفر و درزنان به 128 نفر می رسد.

35 درصد مردم کشور نیز فعالیت بدنی ناکافی دارند

مطلق در ادامه به سه عامل بروز ابتلاء به سرطان را اشاره کرد و گفت: افزایش امید به زندگی، شیوه زندگی ناسالم و عوامل محیطی از جمله مواردی است که تاثیر بسزایی در بروز سرطان دارند به طوری‌که می‌توان گفت نیمی از جمعیت ما افزایش وزن دارند. همچنین 90 درصد جمعیت کمتر از پنج واحد میوه و سبزی مصرف کرده و 35 درصد مردم کشور نیز فعالیت بدنی ناکافی دارند که این عوامل ، زمینه ساز بروز سرطان هستند.

سیگار دلیل یک چهارم مرگ و میرها

مدیر برنامه ملی سرطان وزارت بهداشت با اشاره به این مطلب که  10 درصد جمعیت جامعه سیگار مصرف می کنند،تصریح کرد: 10 درصد عامل سرطان ها نیز در کشورهای در حال توسعه ، مصرف دخانیات بوده و سیگار در ایران عامل یک چهارم مرگ و میرها به شمار می رود.

وی در خاتمه با بیان این مطلب که وزارت بهداشت برای تشخیص زودهنگام سرطان پستان، روده بزرگ و دهانه رحم برنامه دارد، گفت: افزود:  یکی از راهبردها این است که آموزش‌های عمومی را ارتقا دهیم تا مردم علائم سرطان را بسناسند. در حقیقت برنامه تشخیص زود هنگام این سه سرطان به دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شده و طی چند ماه آینده در شهرهای زیر 50 هزار نفر، اجرا خواهد شد.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *