ضرب و جرح عمدی دومین جرم به لحاظ فراوانی در کشور است/مرگ بیش از 10 هزار نفر با سلاح سرد در دهه 80

12:37 - 25 شهريور 1393
کد خبر: ۷۴۱۰
دسته بندی: حقوق و قضا ، عمومی
خبرگزاری میزان: رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، ایجاد ضرب و جرح عمدی را دومین جرم به لحاظ فراوانی در کشور دانست و گفت: بر اساس آمارها از هر 10 قتل روی داده در کشور چهار مورد با سلاح سرد بوده است.

: رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، ایجاد ضرب و جرح عمدی را دومین جرم به لحاظ فراوانی در کشور دانست و گفت: بر اساس آمارها از هر 10 قتل روی داده در کشور چهار مورد با سلاح سرد بوده است.

به گزارش خبرنگار حقوقی ؛ حجت‌الاسلام محمد کاظم بهرامی در مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح زنجان، سلامت روح و روان را دارای اهمیت در جامعه دانست و اظهار داشت: در حال حاضر جامعه به سلامت جسم بیشتر از سلامت روح و روان اهمیت می‌دهد.

وی پیشگیری در حوزه مشکلات روحی را مهم برشمرد و اضافه کرد: انحرافات موجود در زندگی بشر امروزی اهمیت این موضوع را چند برابر کرده است.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح تأکید کرد: پیشگیری در هر حوزه‌ای از جمله آسیب‌های روحی جامعه نیاز به صرف هزینه دارد.

این مقام مسؤول با اشاره به مبرهن بودن اهمیت و ارزانی پیشگیری نسبت به درمان ادامه داد: ارتکاب جرم آثار زیان باری برای فرد، خانواده و جامعه دارد، ضمن اینکه اعمال مجازات هم آسیب‌های خود را به همراه دارد.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی با مطلوب توصیف کردن اقدامات انجام شده در نیروهای مسلح به لحاظ پیشگیری افزود: پیگیری‌های انجام شده در این حوزه بیانگر اهتمام مسؤولان این حوزه برای کاهش جرم در بین نیروهای مسلح است.

وی ایجاد ضرب و جرح عمدی را دومین جرم به لحاظ فراوانی در کشور عنوان و تاکید کرد: بر اساس آمارهای موجود طی دهه هشتاد 10 هزار و 925 نفر بر اثر اصابت سلاح سرد کشته شده‌اند.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ادامه داد: از هر 10 قتل روی داده چهار مورد با سلاح سرد بوده است.

این مقام مسؤول، ضرب و جرح را ظلم به انسان عنوان و خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن ظالم را غیر قابل هدایت دانسته و فرموده است که خداوند ظالم را دوست ندارد و قوم ظالم رستگار نمی‌شوند.
حجت الاسلام والمسلمین بهرامی ظلم را یکی از آفات قدرت و حکومت دانست و اضافه کرد: درگیری و مشکلات به وجود آمده بین آحاد مردم و منتسبان حکومت بسیار متفاوت است و عوارض بیشتری را موجب می‌شود.

وی با تاکید مجدد بر آفت قدرت و اقتدار بیان داشت: ظلم ناشی از قدرت و اقتدار هم دلایلی دارد که خودبینی، خودفریبی، خشم و غضب، لجبازی، جدل، شوخی و مسخره و عیب جویی از جمله آنها است.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح بر ضرورت حلم و بردباری به هنگام خشم و غضب تاکید کرد و گفت: خودداری از همنشینی با افرادی که توان کنترل خشم خود را ندارند یکی از راه‌های غلبه بر این بیماری قلبی است.

این مقام قضایی به مشکلات ناشی از احساس قدرت برخی از نیروهای رده پایین اشاره و تاکید کرد: واقعیت این است که اقتدار برخی از این نیروها بیشتر از نیروهای رده بالاتر است و همین مسائل مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی، یادآوری قدرت لایزال الهی را یکی از راه‌های کنترل احساس قدرت ناشی از اقتدار دانست و افزود: این مسائل باید به نیروها آموزش داده شود.

وی به تفاوت نیروی انتظامی با دیگر نیروهای مسلح اشاره کرد و بیان داشت: این نیرو به دلیل مواجه با مردم مشکلات بیشتری را دارد که ارتش و سپاه این معضل را ندارند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *