دعوت از بان‌کی‌مون برای سفر به ایران/ حقوق بشر در ایران ارتباطی به دولت ندارد

16:03 - 22 شهريور 1393
کد خبر: ۷۱۰۱
دسته بندی: سیاست ، مجلس و دولت
خبرگزاری میزان: دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به گزارش اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد در آستانه مجمع عمومی سازمان ملل بیان کرد: انتشار چنین گزارشی آن هم یک هفته مانده به برگزاری مجمع عمومی نشان‌دهنده رویکرد سیاسی وی است.

: دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به گزارش اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد در آستانه مجمع عمومی سازمان ملل بیان کرد: انتشار چنین گزارشی آن هم یک هفته مانده به برگزاری مجمع عمومی نشان‌دهنده رویکرد سیاسی وی است.

محمد حسن آصفری در گفت و گو با خبرنگار سیاسی میزان تاکید کرد: برای اهل فن قابل درک است که چرا در تمامی طول سال نگرانی‌های آقای مون بروزی ندارد و فقط در آستانه برگزاری نشست مجمع عمومی سازمان ملل صدای ایشان درمی‌آید.

بان‌کی‌مون به ایران بیاید تا خودش وضعیت حقوق بشر را ببیند

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس ادامه داد: بهتر است بان کی مون سفری به ایران داشته باشد تا به چشم خود و به صورت مستند ببیند که حقوق ادیان حتی در قانون اساسی دیده شده است.

دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: حتی در مجلس شورای اسلامی که در راس امور در کشور است نمایندگان ادیان مختلف حضور دارند. حضور نمایندگان ادیان به مجلس ختم نمی‌شود بلکه امروز در پست‌های کلیدی کشور حضور دارند به عنوان مثال رئیس یکی از بیمارستان‌های بزرگ کشور از سایر ادیان است.

آصفری تاکید کرد: البته جریاناتی مانند بهائیت و وهابیت که رویکرد التقاطی دارند از نظر فعالیت‌های فرهنگی در ایران محدودیت دارند چراکه ما این جریانات را دین نمی‌دانیم.

وی افزود: اگر آقای مون دلش برای ادیان می‌سوزد نگاه به اطراف خودش در آمریکا بیندازد که نه به دلیل دین، که دستگاه‌های دولتی و امنیتی به خاطر رنگ پوست انسان می‌کشند.

ساختار سازمان ملل معیوب است

دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه سازمان ملل به ملعبه‌ای برای اجرای سیاست‌های خصمانه آمریکا تبدیل شده است، خطاب به بان‌کی مون گفت: اگر نگران آزادی ادیان هستید چرا نسبت به برخوردهایی که با مسلمانان میانمار و آفریقای مرکزی می‌شود سکوت می‌کند؟

آصفری ضمن گلایه از عملکرد سازمان ملل بیان کرد: اعتقاد داریم ساختار سازمان ملل معیوب است.

وی با تاکید بر اینکه گزارش بانکی مون معیوب است و موردقبول ایران نیست، گفت: همه کشورها اعتقاد دارند که بهترین نوع حقوق بشر در ایران رعایت می‌شود چراکه بر اساس شرع اسلام و بدون توجه به رنگ پوست، نژاد، دین و... است.

حقوق بشر در ایران ارتباطی به دولت ندارد

نماینده مردم اراک در مجلس با بیان اینکه حقوق بشر در ایران ارتباطی به دولت‌ها ندارد، خاطرنشان کرد: چه روحانی باشد و چه نباشد تغییری در روند قانوگذاری ما ایجاد نمی‌شود. حال آقای بان‌کی‌مون می‌خواهد خوشش بیایید و یا نیاید.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *