رونویسی میرباقری از روی دست "ژان رنو"؟!

11:35 - 13 شهريور 1393
کد خبر: ۵۱۹۸
دسته بندی: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان: داستان سریال تازه میرباقری شباهت نزدیکی به فیلم کمدی «معجون زمان/فقط ملاقات» با بازی ژان رنو و محصول سال 2001 میلادی دارد.

: داستان سریال تازه میرباقری شباهت نزدیکی به فیلم کمدی «معجون زمان/فقط ملاقات» با بازی ژان رنو و محصول سال 2001 میلادی دارد.

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی میزان، خاطره سریال‌هایی که با قدرت قدم در شبکه ویدئویی گذاشتند و با ضعف غیر قابل گذشت از این شبکه خارج شدند، شبکه نمایش خانگی را مانند لیگ‌های عربی کرده است؛ فوتبالیست‌هایی که با قدرت و امید وارد این لیگ می‌شوند اما هنگام خروج دچار ضعف فنی شده‌ و دیگر همان قهرمان سابق نیستند‌؛ آیا میرباقری فوتبالیست جدید این لیگ است؟
به گزارش و به نقل از یادداشت الناز خمامی زاده در "جوان" نام میرباقری که بر سر زبان می‌آید بلافاصله نام فیلم «آدم برفی» و سریال فاخر «‌مختارنامه» نیز به دنبالش به ذهن می‌آیند اما در میان آنها شاید کمتر کسی یادی از آخرین اثر میرباقری یعنی سریال «شاهگوش» کند. میرباقری تمام اسم و رسم خود را مدیون آثاری است که تا پیش از «شاهگوش» آنها را ساخته بود و او این اسم و رسم را برای فروش خوب شاهگوش، پای این سریال ریخت. کارگردان «‌آدم برفی»‌ حالا در ادامه فعالیت‌هایش در شبکه ویدئویی می‌خواهد سریال کمدی «ماه تی تی» را بسازد؛ ماه تی تی این بار برای میرباقری حکم مرگ و زندگی را در عرصه کاری جدیدش خواهد داشت، زیرا بسیاری از مردمی که با شنیدن نام میرباقری، بی‌مهری‌های سریال‌های قبلی این شبکه را فراموش کرده و برای خرید سریال «شاهگوش»‌باز هم دست به جیب شده بودند از روند نزولی این سریال در قسمت‌های پایانی و سرهم شدن قصه آن ناراضی شدند.

ناکامی در "شاهگوش"
ناکامی میرباقری و گروهش در جلب رضایت تام همه مشتریان «شاهگوش» باعث شد بسیاری بر این عقیده باشند که ورود نام بزرگی چون میرباقری به عرصه ساخت سریال‌های شبکه نمایش خانگی از همان ابتدا یک حرکت اشتباه بوده است و این ورود و ادامه کار با ساخت سریال دیگری مثل «ماه تی تی» ممکن است توانایی‌ها و استعدادهای این کارگردان را با ساخت سریال‌های ضعیف تحت‌الشعاع قرار دهد. روند نزولی سریال‌ها در شبکه نمایش خانگی البته یک اتفاق تکراری است، در این شبکه معمولاً آثار شروع خوبی دارند اما منحنی جذابیت‌شان رفته رفته سر به روند نزولی می‌گذارد که این قصه در سریال «‌قهوه تلخ» هم نمود داشت. به واسطه این اتفاقات تکراری این برداشت ایجاد شده است که کارگردان‌ها معمولاً به شبکه نمایش خانگی به منزله استراحتگاهی برای فراغتی چند از کار حرفه‌ای خود در فضای سینما و تلویزیون می‌نگرند. اگر این موضوع واقعیت داشته باشد ظلمی در حق شبکه نمایش خانگی محسوب می‌شود و می‌تواند نام و پتانسیل آن را به مخاطره بیندازد. با این حال بعد از آنکه میرباقری اولین تجربه حضور خود در شبکه نمایش خانگی را تقریباً با ناکامی در جلب رضایت حداکثری مخاطبانش پشت سر گذاشت، باز هم قرار است نرفته از شبکه نمایش خانگی با پروژه‌ای دیگر تحت عنوان «‌ماه تی تی» بازگردد.

برداشتی قدیمی از یک داستان امروزی
این سریال میرباقری این بار قصه بسیار جذابی دارد و امید بر این است که او بتواند این بار از دل این قصه با پتانسیل بالا اثری را بیرون بیاورد که قدرت جاذبه آن از ابتدا تا پایانش کمتر روی موج بوده و صعود و سقوط داشته باشد.
سریال «ماه تی تی» که هم اکنون مرحله پیش‌تولید خود را آغاز کرده، برداشتی امروزی از یکی از افسانه‌های قدیمی ایرانی است؛ «این سریال داستان سرداری از دوران مغول را روایت می‌کند که در عصر خود طلسم شده و طی اتفاقاتی توسط یک باستان‌شناسی در دوره معاصر از خواب چندین ساله بیدار می‌شود. او قصد دارد نامزد خود، ماه تی تی، را از چنگ مغولان رها کند و برای رسیدن به این مقصود دست به کار عجیبی می‌زند. او در این راه زنان بسیاری را که شباهت بسیار به ماه تی تی دارند، به خیال خود نجات می‌دهد.»

"ژان رنو" و "کریستینا اپلگیت" در نمایی از "معجون زمان"

شوالیه ای اسیر در توطئه بدخواهان
جالب است که داستان این سریال شباهت نزدیکی به فیلم کمدی «معجون زمان/فقط ملاقات» ساخته «ژان ماریو پور» با بازی ژان رنو و محصول سال 2001 میلادی دارد. در این فیلم نیز شوالیه‌ای را می‌بینیم که در شرف ازدواج قرار دارد اما با توطئه‌ای که بدخواهان برایش می‌چینند، مراسم ازدواجش به هم می‌خورد. او پس از این اتفاق به سیاهچال می‌افتد و به کمک جادوگری که برای وی معجونی را درست کرده، خود و غلامش در زمان سفر می‌کنند تا برگردند و جلوی آن اتفاق ناخوشایند را بگیرند. این شوالیه در دنیای امروزی با زنی آشنا می‌شود که شباهت زیادی به نامزدش دارد. این فیلم به خاطر داستان جذاب و بازیگران خوبش هنوز که هنوز است طرفداران زیادی دارد و این موضوع در صورت استفاده برنامه‌ریزی شده میرباقری و یارانش از فیلمنامه خوب «ماه تی تی» می‌تواند یک تضمین خوب و نویدبخش یک موفقیت برای کارگردان «مختارنامه» باشد. با علم به همه اینها، در این روزها میرباقری و گروهش مشغول انتخاب بازیگر برای «ماه تی تی» هستند. آنها همچنین به دنبال قلعه‌ای تاریخی و یک قهوه‌خانه به عنوان بخشی از لوکیشن ساخت این سریال می‌گردند. فیلمنامه «ماه تی تی» را هم از قضا آزاده محسنی و الهه میرباقری می‌نویسند که نوشتن فیلمنامه «‌شاهگوش»‌هم بر عهده آنها بوده است و این بار میرباقری خودش بر نگارش فیلمنامه نظارت می‌کند. این سریال در 30 قسمت برای توزیع در شبکه نمایش خانگی تولید می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *