رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

اعلام برائت سازمان سینمایی از معرفی "قصه ها" به جشنواره ونیز

10:23 - 10 شهريور 1393
کد خبر: ۴۸۵۰
دسته بندی: صفحه نخست ، عمومی
خبرگزاری میزان: سازمان سینمایی با ارائه جوابیه ای به یکی از روزنامه های صبح از انتخاب "قصه ها" برای معرفی به جشنواره ونیز اعلام برائت کرد.

: سازمان سینمایی با ارائه جوابیه ای به یکی از روزنامه های صبح از انتخاب "قصه ها" برای معرفی به جشنواره ونیز اعلام برائت کرد.

 

: حضور فیلم پرحاشیه "قصه ها" در جشنواره فیلم ونیز باعث شکل گیری نظراتی راجع به ایران در این جشنواره شد. نظراتی که بیشتر از کیفیت فیلم ناظر بر تصویری بود که فیلم از ایران معاصر ارائه میدهد. همین نظرات بود که باعث شد روز قبل روزنامه "کیهان" به سازمان سینمایی به واسطه انتخاب این فیلم برای شرکت در چنین جشنواره ای خرده بگیرد. به گزارش میزان این گلایه ها باعث شد سازمان سینمایی هم جوابیه ای را برای این روزنامه ارسال کرده و از انتخاب این فیلم برای جشنواره ونیز اعلام برائت کند.


در این جوابیه می‌خوانیم: «فارغ از هر تحلیل و نقد نسبت به فیلم «قصه‌ها» که از سازمان سینمایی دارای مجوز اکران است، این سازمان هیچ نقشی در معرفی فیلم یاد شده به جشنواره ونیز نداشته و این گونه جشنواره‌ها در انتخاب فیلم‌ها مستقل بوده و بدون هرگونه دخالت مدیریت‌های سینمایی عمل می‌کنند.»

پاسخ روزنامه کیهان به این جوابیه هم به اندازه جوابیه خواندنی است. در این پاسخ می خوانیم:

یک- در نگاه اول؛ خوشحالیم که سازمان سینمایی دخالتی در ارسال فیلم ضدایرانی سیاه و کذاب «قصه‌ها» به جشنواره‌ای خارجی نداشته‌ است.

دو- در این میان یک نکته وجود دارد. چنان که از متن جوابیه نیز برمی‌آید، فیلم «قصه‌ها» دارای مجوز نمایش از سازمان سینمایی است. حال؛ جای این سوال وجود ندارد که چرا سازمان سینمایی به فیلمی مجوز نمایش می‌دهد که نتیجه حضورش در محفلی بیگانه، تقویت نگاه زشت و منفی رسانه‌های کینه‌توز صهیونیستی به ایران ماست!؟ چرا باید وزارت ارشاد فیلمی را مجوز دهد که خود هم حاضر نیست پشت آن بایستد چنان که در متن جوابیه، جمله «فارغ از هر تحلیل و نقد نسبت به فیلم» قید شده است؟!

سه- سازمان سینمایی اتفاقا باید حضور آثار سینمای ایران در جشنواره‌های خارجی را مدیریت کند! این ضعف سازمان سینمایی است که در سایه حضور آن یک فیلم ضدایرانی ساخته می‌شود، اتفاقا مجوز می‌گیرد، بدون نظارت دولتی، فیلم به جشنواره‌ای می‌رود، جز سیاهی و زشتی از جامعه‌ای ایرانی- آن هم در قالب یک فیلم ضعیف و تهی از اندیشه و آماتوری- در ذهن و باور مخاطب خارجی نمی‌نشیند.

پایان مطلب/

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *