رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

خاموشی: جریان فرهنگی را به مردم بسپاریم

10:36 - 31 تير 1393
کد خبر: ۱۳۵۵
دسته بندی: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ما ماهیت سود آوری نداریم و معتقدیم جریان فرهنگی را باید به دست مردم سپرد.

: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ما ماهیت سود آوری نداریم و معتقدیم جریان فرهنگی را باید به دست مردم داد و ضمن بالنده کردن فرهنگ بومی، ایرانی و اسلامی خود در جهان معاصر، ضریب نفوذ آن را نیز بالا ببریم.

به گزارش ، مراسم رونمایی از «لوازم التحریر شکرستان و معرفی محصولات جدید» عصر دوشنبه 30 تیرماه با حضور حجت‌الاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، محمد سرشار رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان، سید مسعود صفوی سید مسعود صفوی مدیر مرکز مطالعات و تولیدات انیمیشن حوزه هنری، علی حدیدی عضو هیئت مدیره شرکت آزاده، سسیاوش زرین آبادی تهیه کننده انیمیشن پهلوانان، محمدرضا برازش مدیر دفتر چاپ و نشر ارشاد، مهدی فیروزان مدیر عامل شهر کتاب، حامد شفیق مدیر عامل موسسه کتاب شهر و هنرمندان و تولیدکنندگان عرصه کودک و نوجوان، به میزبانی شرکت آزاده در هتل فردوسی برگزار شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با مبارک خواندن تقارن ماه رمضان با رونمایی از تولیدات شکرستان و محصولات جدید گفت: کار خوب فرهنگی با نگاهی برگرفته از ایمان صورت می گیرد و امیدوارم که مدیران شرکت آزاده این مسیر را ادامه دهند چرا که در یک نبرد اقتصادی گام گذاشته‌اند.
حجت‌الاسلام خاموشی با بیان اینکه نوابغ این مملکت در دفاع مقدس به شهادت رسیدند، تصریح کرد: آنها توقع فرهنگی پویا وبالنده را دارند که وارد خانه، مدرسه و دانشگاه‌ها شود.
وی فهم نفوذ فرهنگ های بیگانه در کشور را در بررسی کالاهای فرهنگی شان دانست و گفت: اینکه چرا کالاهایی با فرهنگ های بیگانه در کشور ما رواج دارد و مردم از آنها استقبال می کنند تنها دو مفهوم دارد اول اینکه شاید کالای مشابه داخلی برای جایگزینی نداریم و دوم، مدیران فرهنگی بیگانه برای نفوذ به این مرز و بوم در حال تلاش بی وقفه هستند.
حجت الاسلام خاموشی تشریح سرعت انتقال نمادها و المان های بیگانه در جهان، تاکید کرد: ضریب نفوذ در دنیا بسیار بالا رفته است. ما نیز باید فرهنگ بومی، ایرانی و اسلامی خود را در جهان معاصر بالند کنیم و ضریب نفوذ آن را بالا ببریم و به سمت کیفی سازی و افزایش حجم تولید برای اقناع مخاطب حرکت کنیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به موفقیت‌های رمان‌های دفاع مقدس در حوزه هنری، گفت: در سال‌های گذشته سرعت فتح بازار را در رمان شاهد بودیم و اکنون باید به فکر تولید محصولات جانبی و توسعه حوزه های فرهنگی در داستان و رمان دفاع مقدس باشیم.
وی با توصیه به صاحبان صنایع لوازم التحریر برای ورود به عرصه محصولات، فرهنگی ایرانی بیان داشت: بدانید شما تجار نقش تاریخی در توسعه فرهنگ اسلامی امروز دارید. نسل آینده با تلاش‌های ما می‌تواند فرهنگ را تحویل بگیرد. اگر این اقبال صورت بگیرد، هنرمندان نیز برای تولید آثار هنری متنوع‌تر با انگیزه و تلاش بیشتر اقدام خواهند کرد.
این مدیر فرهنگی کشور با بیان اینکه سهم ما در تولید محصولات جانبی بسیار کم بود گفت: ما همه موارد را به بخش خصوصی سپردیم و تنها سعی بنده به عنوان نهاد دولتی در راستای تبیلغ کار و نظارت و پیگیری موارد حقوقی مانند کپی و موارد اینچنین است.
وی ادامه داد: نهاد های دولتی نباید جای بخش خصوصی را بگیرد. ما تنها باید حمایت کنیم و بخش خصوصی باید با تمام قوت خود بیاید و به کمک بازار رقابتی و تنوع محصول بازار را مدیریت کند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اضافه کرد: ما ماهیت سودآوری نداریم و معتقدیم جریان فرهنگی را باید به دست مردم داد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اعلام اینکه نوشت افزار دغدغه مسئولین فرهنگی است اضافه کرد: نوشت افزار تنها دفترچه نیست. باید بر همه اشیاء اطرافمان فارسی نوشته شود باید فارسی بخوانیم و فارسی ببینیم.
وی ادامه داد: توصیه می کنم در این زمینه توسعه بیشتری صورت پذیرد.
این مسئول فرهنگی کشور با تاکید بر کیفی سازی و تولید کالایی قابل رقابت، گفت: باید نسبتی بین کیفی سازی و قیمت تمام شده رعایت شود تا تولیدات ما خارج از مرزها هم با محصولات دیگر قابل رقابت باشند.
وی در پایان با تبریک به توید کنندگان شرکت آزاده که دغدغه رهبری را برای تولید محصول فرهنگی ایرانی برآورده کردند اظهار داشت: سرمایه بیت المال و سرمایه بخش خصوصی می تواند ما را به هدفی که مد نظر رهبری است که همان ایجاد تمدن اسلامی ست می رساند.
وی همچنین از تلاش های تیم تولید شکرستان و حوزه هنری کودک و نوجوان تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد با توجه به تحویل بخشی از تولیدات جدید تیم شکرستان به صدا و سیما، به زودی شاهد پخش آنها در سیمای جمهوری اسلامی باشیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *