رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

شهرداری نسبت به حفاری فاضلاب نگاه درآمدی دارد

11:35 - 24 تير 1393
کد خبر: ۹۹۹
خبرگزاری میزان: عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران بااشاره به ایجاد شبکه فاضلاب در پایتخت گفت: نگاه ما به این مقوله زیست محیطی و بهداشتی بود، اما الان شهرداری با نگاه درآمدی به این امر نگاه می کند.

: عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران بااشاره به ایجاد شبکه فاضلاب در پایتخت گفت: نگاه ما به این مقوله زیست محیطی و بهداشتی بود، اما الان شهرداری با نگاه درآمدی به این امر نگاه می کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی میزان، دو فوریت تسهیل برای امور حفاری شرکت فاضلاب در شهر تهران در جلسه امروز شورای شهر تهران به تصویب رسید. در این جلسه احمد مسجدجامعی، رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر ضرورت این دو فوریت گفت: این دو فوریت برای تسهیل در امور حفاری است و اعضا نیز به آن رای دادند.
علیرضا دبیر، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شواری شهر تهران هم با اشاره به اینکه بودجه مورد نظر در نظر گرفته شده است و در این رابطه نیاز به مصوبه شورا داریم، اظهار کرد: قیمت های وسایل حفاری 4 برابر شده است خوشبختانه سرعت حفاری در شهر تهران روند خوبی دارد و باید با این دو فوریت مانع از تعطیلی حفاری فاضلاب شویم.
وی ادامه داد: بهترین فصل برای کار حفاری فاضلاب هم اکنون است، بنابراین ما نباید زمان را از دست بدهیم.

ساخت سالانه یکهزار کیلومتر فاضلاب
درادامه محمد سالاری، رئیس کمیسیون معماری شورای شهر تهران گفت: شبکه فاصلاب ما بیش از 9 هزار متر طول دارد که در 18 سال گذشته تنها 5 کیلومتر آن ساخته شده است.
وی ادامه داد: لوله های فاضلاب بیش از 40 سال عمر مفید ندارند و اگر کار به اتمام برسد باید از نو کار نوسازی آغاز شود. این در حالی است که بر اساس اعتراضات مردم در 137 فعالیت حفاری مختل می شود و باید در این زمینه مردم را توجیه کنیم.

این عضو شورای اسلامی شهرتهران با اشاره به اینکه هم اکنون شرکت فاضلاب توان ساخت سالانه یکهزار کیلومتر فاضلاب را دردستور کار خود دارد، اعلام کرد: برخی از شهرداران مناطق مانع از کار می شوند. از سویی این شبکه فاضلاب کنونی برای ابیاری فضای سبز مورد استفاده قرار می گیرد و این فرصت خوبی است. از این رو باید شهرداران مناطق باید همکاری لازم را داشته باشند.
آمار سوانح در مسیرهای حفاری بالاست
همچیننی احمد دنیا مالی، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران با اشاره به اینکه باید ارتباط با مسئولان فاضلاب دو طرفه باشد، تاکید کرد: هنوز روش حفاری دستی است در حالی که نباید اینگونه باشد من موافق تخصیص بودجه هستم اما متاسفانه آمار سوانح در مسیرهایی که حفاری فاضلاب وجود دارد بالاست.
وی ادامه داد: در چند سال گذشته حدود 50 درصد شبکه ایجاد شده است و امیدواریم با کمک شورا و دولت در چند سال آینده کل شبکه تکمیل شود.
اسماعیل دوستی دیگر عضو شورا در ادامه صحبت های وی افزود: با یک بخشنامه نیز می شد این اعتبارات را تخصیص داد و نیازی به دو فوریت ندارد.

نگاه باید زیست محیطی و بهداشتی باشد
در ادامه این جلسه معصومه آباد، عضو کمیسیون سلامت شورا شهر تهران نیز اعلام کرد: این مصوبه متعلق سال 85 بود و الان زمان وصول رقم های شهرداری است و این اعداد و ارقام از مردم دریافت می شود.
وی ادامه داد: در بزرگراه امام علی(ع) به دلیل کندی کار ترافیک ایجاد شده که این امر برای شهروندان مشکلاتی را به وجود آورده است. متاسفانه تقدم و تاخر در این کار وجود ندارد و باید در زمان ساخت پروژه ها کار فاضلاب نیز انجام شود.
این عضو شورای شهر تهران بیان کرد: نگاه ما زیست محیطی و بهداشتی بود، اما الان شهرداری با نگاه درآمدی به این امر نگاه می کند. به عنوان مثال از شرکت فاضلاب برای حفاری700 هزار تومان دریافت می کند در هر حالی که پیش از این بیش از 100 هزار تومان در یافت می کرد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *